Aký jogurt ročnému dieťaťu?

onestar
7. mar 2013

Ahojte,
chcela by som sa spytat aku znacku jogurtov mi odporucite pre 13-mesacne dieta...dakujem krasne

ullka
7. mar 2013

Moj maly ma najradsej zvolensky smotanovy biely.

llucyi
7. mar 2013

my papame tiez zvolensky biely.

lejlla
7. mar 2013

Kupujeme zvolensky,madetu,jihocesky a sem tam activiu bielu sladku,yoplait...akurat mi nedavno dr. vravel ze najlepsie su jogurty so zivou kulturou

turistka
7. mar 2013

my sme tiez zacinali so zvolenskym bielym, ale lubila akykolvek smotanovy jogurt - davala som taky co ma 10 percent tuku

marekahenrieta
7. mar 2013

Ahoj, nas drobec bude mat 15 mesiacov a papa ovocne jogurty Milbona z Lidlu 3,5% tuku,na viecku je taka babicka, ale chce iba jahodu a malinu, biely jogurt 3,5% tuku, tvarohove kremiky Mracik tiez z Lidlu, tie mu chutia, aj Sabinovske spapa, a miluje kyslu smotanu 🙂

danielitka26
7. mar 2013

to myslis ako vazne tuto otazku???

bimbas
7. mar 2013

akú mám v chladničke🙂

brnka
7. mar 2013

a doteraz si davala aky? Taky isty mozes davat aj nadalej (ak samozrejmne nebol nejaky light) .. 🙂

katka121
7. mar 2013

podľa mňa taký poctivý ako zvolenský, bánovecký - smotanový jogurt - nedávala by som danone alebo activiu (chutia mi tak práškovo) ani nič nízkotučné

dijefcatko
7. mar 2013

ktorýkoľvek plnotučný, na značke nezáleží ale ja osobne vyberám slovenské 😉

dida38
7. mar 2013

jogurty papa smotanove, ovocne....najcastejsie z kauflandu....ja davam pozor, lebo niektore /hlavne jahodove, malinove - vacsinou co su cervene) obsahuju farbivo karmin... a to je skodlive a su jogurty aj bez toho...

girasol
7. mar 2013

biely zvolensky, sabinovsky, banovecky, cesky madeta alebo hollandia.......vsetky ovocne - cista umelina, cest vynimkam!

kristina39
7. mar 2013

ja som davala od 7 mes vsetko a nemali sme ziadne problemy..teraz davam zvolensky jogurt aj ten dezert... banovecky jogurt.. acidko jogurt..aj rajo...

gretka2
7. mar 2013

V podstate akykolvek biely jogurt. Ovocne su vacsinou farbene, a hlavne prilis sladke. Na znacke ani tak nezalezi, lebo do bieleho jogurtu sa zo zakona nic nemoze pridavat. Ja osobne uprednostnujem Hollandiu,alebo Zvolensky.
Ako pri kazdom vyrobku co kupujem, citam zlozenie. A teda hlavne daj pozor, aby to boli plnotucne jogurty, nizkotucnym sa vyhybaj oblukom.

ankaevka
7. mar 2013

zatiaľ stále kupujem slovenské smotanové...zvolenský, bánovecký, humenský, sabinovský..na ktorý natrafím alebo je v akcii 😉

vonicka
7. mar 2013

najlepsi je hollandia

burina4
8. mar 2013

najlepšie su slovenské a plnotučné ale naj je ten čo si doma urobíš tak ako aj miláčika nakoľko vieš čo si tam dáš 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

briketa
8. mar 2013

Ked teraz zacnes robit doma biely jogurt a davat ho dietatu, nikdy nebudes mat problem aby Ti zjedol pravy, obycajny jogurt co naozaj pozitivne ovplyvnuje crevnu mikrofloru. Ani jeden v obchode tak nechuti. To co predavaju su skor dezerty. Pravy jogurt je kyslasty a redsi, nie ako biely pouding...

1katkas
8. mar 2013

hociaky jogurt 🙂 ... my papame jednotarske (okrem kavoveho)

mv1
8. mar 2013

na akú sa cítiš... hlavne nech je smotanový! 😉

petula8
7. júl 2013

my papáme zvolenský, smotanový z tesca , jogobella a najviac nám chutí kyslá smotana s troškou cukru 🙂

maryah
7. júl 2013

akýkoľvek biely, smotanový a slovenský...

kokorunecka
7. júl 2013

Akýkoľvek biely/ovocný, ktorý je vyrobený na SK a má min. 8% tuku.