Aký jogurt pre 7-mesačné dieťatko?

24. aug 2022

Môže byt jogurt smotanový zvolenský biely? Je fakt hustyyy a percento tuku je napísané 10 :D čo myslite je to vhodne pre sedemmesačnú slečinku? Potrebujeme pribrať. Alebo odporucte vy

zuzanaokasova
24. aug 2022

Vhodný je Holandia biely

terez246
24. aug 2022

Moja jedáva bielu Hollandiu alebo Malého gazdu. Teda určite sú aj iné značky, ale ja dávam tieto, sú dostupné. Nie smotanové, môžu byť ťažké. V zložení vlastne len mlieko a jogurtová kultúra a krátka spotreba. 😊

danieladugard
24. aug 2022

My sme vzdy davali len grecky plnotucny

viestta
24. aug 2022

Každý živý jagurt, ktorý má v zložení len mlieko, smotanu a jogurtove kultúry je vhodny

nikpa
24. aug 2022

Súhlasím s @viestta akurát ešte doplním z vlastnej skúsenosti, že 10% tuku je dosť na začiatok aby jej nebol ťažký na žalúdok a nevyvrátila ho. Začni s menej tuku.

majlo1234
24. aug 2022

Smotanovy je zbytocne tucny pre deti, vhodnejsi je obycajny jogurt biely okolo 3 percent

domiklik
24. aug 2022

Taky ktorý dieťa aj reálne zje

ukulela
24. aug 2022

Nemusi zjest cely. Ja som davala s ovocim a ovsenymi vlockami par lyzic. A mixla som to. Selciansky, gazdu,.... a ako pise viestta, mlieko, jog. Kultura a max smotana. Ja som zacinala kozim. Samozrejme cisty biely.

zorkahorka
24. aug 2022

Mne dr odporucala gadersky. Ma len okolo 3 g tuku, je taky redsi

ivangeline
25. aug 2022

Moje dieti az 11m a rocne jedli take. Nebolo im dobre. Max tak par lyzic..

kataka10
25. aug 2022

Treba najprv skusit jogurt s zivou kulturou. Napr. Hollandia gazdovsky ma 3% tuku a jogurtovu kulturu. To vyzera hned lepsie oproti zvolenskemu.

autor
25. aug 2022

@majlo1234
@kataka10 potrebujeme riadne pribrať takze tých 10 mi príde ok akurát keď som kukla do plienky bolo tam dosť toho “tuku” alebo ako by som to nazvala... ale dúfam že aj niečo z toho tuku ostalo v brušku a uložilo sa 🙂

daniela2202
25. aug 2022

Určite áno, hlavne žiadne šmejdy 😁