Aký jogurt pre 7 mesačné bábätko?

lucy_669
8. nov 2021

Ahojte, dcéra má 7 mesiacov a chcela by som jej vyskúšať dať biely jogurt ale neviem aký by bol pre ňu vhodný, neviete mi poradiť s akymi jogurtami ste začínali? Ďakujem 🙂

miriemus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamina0078
8. nov 2021

Zvolenský, sabi

barus26
8. nov 2021

@lucy_669 hollandia je za mna najlepšia čo sa týka zloženia

evica17
8. nov 2021

Za mna hocijaky, len nie nizkotucny a smotanovy. Taky co ma cca 3,5 % tuku. Holandia, sabi tiez- tam je ale susene mlieko, banovecky zrajuci v kelimku.

ukulela
8. nov 2021

cisty biely, najlepsie len mlieko a jogurtovu kulturu, ziadne zahustovadla ... zvolensky, selce, gadersky .... ja som davala aj ovci a kozi (v sklenenom pohariku - kozi vrsok) - a davala som zo zaciatku jednu dve lyzicky do prikrmu, alebo aj do ovocia. nie cely. potom neskor na desiatu - ovsena kasa plus jogurt plus ovocie a rozmixovat

zuvelyn
8. nov 2021

Začínali sme na holandia, potom postupne Zvolenský bánovecký niekedy dávam aj pilos z Lidlu smotanový syn má už rok a pol. A hlavne čistý biely a nepridávať do neho ani ovocie, lebo sa omnoho horšie potom trávi a zvykne bolieť bruško z toho mixu.

panda21
8. nov 2021

U nás stále ficime na ovčom v skle. Ľahšie stráviteľné ako kravský.

frota3
8. nov 2021

obycajny biely, ktory nema v zlozeni nic navyse. nepozerala by som ani tak na znacku ako na to zlozenie.

evica17
8. nov 2021

@zuvelyn to s ovocim a jogurtom som nevedela. A mozem sa spytat ked dam donho vlocky, alebo tu kasu nominal tak je to v pohode ? Ci aj to je zle na brusko ? Lebo som zvykla dat kasu s ovocim a jogurtom aby ho zasytilo