Aký jogurt pre 11 mesačné dieťa?

smajluska
27. jan 2021

Dobrý deň, chcem sa spýtať či môže 11 mesačné dieťa smotanové jogurty 10 % napr. Bánovecký, Zvolenský? Doteraz mal iba biele jogurty 3,5 % tuku. Viem, že ochutené jogurty a Pribináčiky môže až od 1 roka. Dávali ste aj kozie alebo ovčie jogurty? Ak áno, odkedy? Ďakujem za odpoveď.

pribinak
27. jan 2021

Biele od 8. mes. Všetky druhy: kravské, ovčie či kozie. Tie kozie a ovčie sú trochu viac kyslé. Mrvila som do toho piskoty.

sara07
27. jan 2021

na zvolensky zabudni to nie je čo byvalo
ak tak banovecky ale za mna je dost tučny na tak malé dieta, i napr na mna, ja vo velkom hollandia selsky jogurt a ten som davala od mala , dokonca sme si tak zvykli že ja a najmladší ho máme na ranajky roky,je to jogurt čisto len čo ma byt , nesmie sa preklapat, je to jogurt bez smotany a kadečoho len kultury čo tam maju byt
ked sme boli na dovolnke tak bolo vidno že sme v inej kondičke lebo mali problémy a my nie , respektivne slabé oproti čo tam skončili na infuzke
kozie a ovčie my nechceli jest, neriešila som tento hollancia aj ked robim kolač s nim tak v pohode
my máme dost alergikov v rodine a mne teda vždy alergička vravela vyhnite sa smotanovym ked tak poriadny jogurt a oplatilo sa

enoula
27. jan 2021

Striedali sme vsetky biele ciste, 3,5 a viac tuku

malicka_mysicka
27. jan 2021

@smajluska ja som striedala vsetky biele 3,5%, niekedy aj 10% jedol vsetky, aj s kulturami aj bez, ked mal rok tak zacal vymyslat a zacala som mu ich miesat s detskou vyzivou alebo lekvarom (od maminky). To zboznuje, jedava to kazde rano dodnes.

jus347
11. mar 2021

Skúšali ste tiež biely jogurt z jersejskeho mlieka? Teraz sme ich kupovali v KRAJi, dokonca ich majú c akciovej cene 👍