Aký druh cumlíka a fľašky je ten naj?

klavesnica1
7. feb 2014

Používam fľašku aj cumlík od firmy MAM. Už sme skúšali aj č. 2, aj 3 ale malej sa cez ne ťažko ťahá. Aj sme ich prepichli, ale bez výsledku. Chcela by som prejsť na iný cumlík, ale neviem, ktorý je taký osvedčený. Poraďte mi.

zuzka0605
7. feb 2014

skus AVENT

lejlla
7. feb 2014

aj Tommee Tippee su super,skuste...

luba28
7. feb 2014

ja na MAM nedam dopustit,.... 🙂

oblecenieavecicky
7. feb 2014

MAM

strociatka
7. feb 2014

Tak ten uplne naj je maminkyn prsnik, ale ked sa neda, tak sa neda. Nam sa skor osvedcili ako cumliky kaucukove od Chicco, tie ortodonticke , miluje ich a na pitie som davala ortodonticke s najvacsi sacim otvorom L a cez ne mi mala vytiahla aj kasu pomerne hustu. Cumle na pitie som kupovala vzdy len od firmy NUK bez BPA. No sto ludi - sto chuti. Co islo nam, nemusi ist vam.

ellenie
7. feb 2014

U nás jednoznačne zn. NUK 🙂 Vyskusali sme rozne značky, ale mala sa chytila iba na túto 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sviecka
7. feb 2014

My pouzivame Avent a sme spokojni, aj s flaskami 🙂

jarushka_12
7. feb 2014

Tommee Tippee 🙂 teraz som kupila dvoj balenie 2x 260 ml za 5.90 🙂

esta33
7. feb 2014

Pri oboch detoch sa mi osvedcil cumlik Avent, dcera iny ani nechcela 🙂 a z flasiek sa mi osvedcila sklenena flaska Avent a sklenena flaska so silikonovym cumlikom Nuk 🙂

livia341
7. feb 2014

My používame Avent od narodenia som spokojná a ked bude druhe dieta tak vyskúšať by som chcela tomme tippee. 🙂

bibistec
9. feb 2014

kazde dieta je ine takze neda sa povedat ktory je naj, musis vyskusat rozne tvary a nejaky urcite sadne

m_ij_ka
9. feb 2014

my používame baby nova, babylove, a cumlíky nuj 🙂

kocurikova1
8. aug 2014

Mne sa najviac osvedcili silikónové Yoomi. Sú mäkké, špeciálne tvarované. Nie su drahé a môžeš si vybrat aký chces mat prietok.
Pozri na www.yoomi.sk je tam aj e-shop ked sa to da objednat.

wewe22
8. aug 2014

tazko povedat
u nas flasky len avent a cumle silikonove ploske na znacke nezalezi

alexandra1104
8. aug 2014

sklenena NUK

demeterka
8. aug 2014

my pouzivame MAM ale kupujem ten Xkovy co je na kasu, a odial perfektne taha mlieko aj caj aj cokolvek co jej tam dam.