Aký cumlík na fľašu pri Nutrilone Comfort?

elimuska
27. mar 2015

Ahojte,mam 2,5 mesačnú dcérku a sme na nutrilone comfort, ktorý mame problém vytiahnuť z avent fľaše s cumeľom s 2 dierkami.Skúšala som kúpiť avent cumeľ s 3 dierkami, ale pritom sa dusila nestíhala mliečko prehltávať. Taktiež som skúšala zmeniť fľašu - pri tejto fľaši už pila lepšie, ale sa strašne nahltala vzduchu, ktorý ju potom trápil pri odgrgávani,až ju napínalo. Prosím poraďte mi ak mate s týmto skúsenosť nechcem na nej experimentovať..... Predtým sme boli na Nutrlion HA ale po gastro nám bol predpísaný tento.

ichbinich
27. mar 2015

@elimuska
Na Avent flasky sa daju dat MAM cumle. Vezmi si jeden Avent cumel so sebou do obchodu a porovnaj priemer, aby si to pasovalo.
Tie MAM cumle su trochu inak tvarovane, ale mozno maju aj trosku inu velkost dierky/dierok, ze by to slo. Alebo teda nemusi byt prave znacka MAM, jednoducho si to porovnaj...

tajka1986
27. mar 2015

@elimuska cumel s vacsou dierkou ti nepomoze kedze mala nestiha este tak pit. Aj my sme mali komfort a klasicke avent flasky. Zarabala som uplne do horucej vody a potom ako som chladila flasku,postupne sa to roztapalo. Trva to ale bohuzial trosku dlhsie. Pripadne zarobit do teplejsej a nechat trochu postat. Ono sa to roztopi len trpezlivost treba. Vzdy ked uz som vedela ze je cas papat som si zarobila mliecko vopred. Inak sa to neda pri tomto type 🙂 ale boli sme s nim nakoniec spokojni 🙂 inak v sklenenej flaske ho ochladis ovela skor ako plastovej

elimuska
autor
27. mar 2015

@tajka1986 ty si neskúšala žiadne iné cumlíky? zdalo sa mi zvláštne, že zo začiatku sa pri fľaške krúti,plačka lebo jej to neide a po určitom čase začne pekne piť....hm myslela som že je to tým, že prišla nato ako poriadne ťahať

ivet1371
27. mar 2015

MAM znaćka je dobrá

trudy1717
27. mar 2015

@elimuska Zienky ak vam mozem poradit tak jednoznacne cumliky Mam . My sice pijeme anticolikove, ale je take ako keby krupicove a s velkostou 2 mi v pohode prejde. My mame za tyzden 3 mesiace a pekne mi pije. . Ja som mliecko do vriacej vody nedavala, pretoze v nemicnici mi pani ,, kucharka v mliecnej kuchynke,, vysvetlovala, ze sa tym zabijaju probiotika v mlieku . 🙂

maslenka47
27. mar 2015

@elimuska Avent ma aj cumlink s jedno vacsou hranatou dierkou s regulovatelnym prietokom.

http://www.hej.sk/cumlik-na-dojcensku-flasu-ave...

elimuska
autor
27. mar 2015

Babenky ďakujem za rady. v rámci prechádzky som sa zastavila v DM a kúpil ten avent cumel s regulovaným prietokom a teraz sme krásne dopapkali bez mrvenia, bez plakania a po papaní krásne odgrgli sme si 🙂 . Dúfam, že to bude zakaždým tak.
Ten cumlík má menšiu nevýhodu pre mňa,v noci robím okolo malej všetko po tme a ťažko sa mi bude hľadať správna poloha cumľa pre malú-ale to je detail.
Inak kúpila som aj cumeľ od Mam ak by ten nepomohol 😉

tajka1986
27. mar 2015

@elimuska neskusala,nakupila som aventov kopec,tak ma to ani nenapadlo 🙂 menila som iba podla odporucaneho veku dietata. A kedze som si vsimla ze mliecko sa roztopi za chvilku uz ani nebolo treba spekulovat nad inymi cumlami 🙂