Ahojte aký cumlík Avent používate na "večerné" hustejšie mliečko? Skúšali sme už 1, 2, 3 (s variabilným prietokom) a ani jeden našej 6.mesačnej dcérke nevyhovuje. Buď to cez tú malú dierku (1 a 2) nepotiahne alebo pri použití trojky "nestíha" piť. Poradťe prosím ako to riešite vy. Ďakujem.
Tou trojkou som myslela práve ten s čiarkami 🙂 Vo všetkých polohách cumlíka nestíhala a mala plnú pusu mliečka a strašne sa hnevala.
my sme sa s tym variabilnym cumlom tiez stale dusili... tak som presla na MAM cumle... a tie su uplne ze super 😉
@ttjanka tak potom skus klasicke trojky, alebo stvorky...
@ttjanka ten variabilny je podla mojich vedomosti skor na kase, toto mlieko je len trochu hustejsie, nie je ale ako kasa. my sme pouzivali klasicky dudel avent 3, vtedy pil normalne mlieko z avent 2, trojku mal len na toto vecerne. s trojkou nestihal klasicke mlieko,ale toto mu islo tak akurat. 😉
inak toto jedine mlieko som rozmiesavala s tym avent vrchnakom (stuplom 😅 ), nie s nasadenym dudlikom, lebo ked sme ho hrkali s dudlikom, skoro vzdy sa upchal a mlieko bolo zle rozhrkane (boli v nom hrcky)
@ttjanka pri trojke nestiha?? My sme davali 4 ku a este sme museli zvacsit dierku🙂) skus tu avent flasku kde si vies nastavit silu prietoku, su tam take ciarky na cumly I, II, III a tam kde to natocis podla toho tecie, takze to uvidis ako bude pit podla toho otocis...🙂)