Dobrý deň. Včera sme prešli na Nutrilon 2 . používam avent s cumlom 2 a rovnako som skúšala Mam s cumlom 2 . párkrát potiahne a upcha sa.nedokazem diéta nakŕmiť a je to so strasnym krikom . ďakujem
tiež sa mi to nestávalo, teda nikdy pri 4 deťoch... alebo máš husté mlieko, alebo je vadný cumeľ - malá dierka, alebo sprav dierku troška vačšiu....
Nam sa niekedy cumel upchaval pri nutrilone anticolics, ale od kedy sme presli na normalny nutrilon, tak sa nam uz cumle neupchavaju vôbec ... Mna este napadlo, ze problem moze byt v tom, ze pouzivate avent cumel 2. Ten, ak si dobre pamatam, je pre deticky od 1m. Neskusali ste uz cumel pre vacsie deti? Ak uz papate nutrilon 2, musite mat min. 6 mesiacov, uz mozete pouzivat aj avent cumel 4.
skús v DM drogérii-tam majú s väčším otvorom-my sme používali aj na krupicu 😉
dierocka na cumli sa da zväčšit ,jemne odstrihnut
Ja mam nutrilon 3 a cumel mam 2.Dva krat sa mi stalo,ale to som mliecko zarobila do moc teplej vody a tvorili sa hrudky.
Avent ma cumel aj s podlhovastym otvorom, skus ten, mozno vam bude lepsi ako dierky ;)
My mame tiez avent flase a nutrilon od narodenia az do teraz, vzdy podla veku, ale este nikdy sa nam cumel neupchal. Nebude chyba niekde inde? Riedis ho podla navodu? Nerobis ho priliz husty?