Aký čajík je dobrý pre 2 mesačné bábätko?

zuzkal99
2. apr 2012

aky cajik je dobry pre 2 mesacne babetko, davala som jej feniklovy, a chcela by som to trochu zmenit nech nema len ten isty, malicka je uz na francuzkom mlieku

aliza
2. apr 2012

ziaden

ustrachana
2. apr 2012

@zuzkal99 ziadny,len prevarena voda

edita84
2. apr 2012

žiadny, vodičku takému miminku 🙂

katren
2. apr 2012

harmancekovy, ale skor by som ostala pri feniklovom, pokial neskodi....alebo cistu vodicku 😉

poleva
2. apr 2012

pre spokojné bruško,je toho viac kuk v lekárni,je toho až až..

lucka1987
2. apr 2012

ziaden..

deniskateniska
2. apr 2012

ziadny cistu vodicku...

stanislavao
2. apr 2012

to france lait mlieko by som vymenila, nepocula som nan nic dobre. a na pitie cistu vodu. ak ma problemy s bruskom, tak fenyklovy. cajiky vobec nemusite davat - je to sladene. naozaj je najlepsia len cista vodicka.

katulienka1
2. apr 2012

ano,aj ja som za čistú vodičku 😉

lubina
2. apr 2012

my sme davali cistu vodicku, ale len preto, ze starsia dcera sa narodila v lete a byvalo dost teplo.Mladsia sa narodila v decembri a tej sme v 2-och mesiacoch nedavali pit, nepotrebovala to, ved mala mliecko 🙂

pimpulienka
2. apr 2012

žiadny. Jemine načo tak skoro?

lejlla
2. apr 2012

HIPP cajiky su pre take male deticky,granulovane

cicimon
2. apr 2012

ziaden, 2 mes dieta potrebuje mlieko a ziadne caje

eliska666
2. apr 2012

Ja som maličkej skúšala dávať Hipp bylinkový,lebo bolo leto, ale nechcela žiadny a každý čajik vygrcla, ale od 4 mesiacov jej strašne chutia. Ale Hipp sú určite veľmi dobré. Proti kolike som jej robila čajík z prevarenej vody+ 1 zrnko ražky + 2/3 zrnka feniklu, osvedčený recept našich mám. 🙂 Toto jej chutilo. A mliečko by som jednoznačne zmenila, ide o čisto reklamné mlieko. Najlepšia je určite Beba, lebo ako jediné mliečko obsahuje probiotiká, čo je potrebné na imunitu, potom je Nutrilon a na 3.mieste je Sunar, ten je zase cenovo najvýhodnejší. Určite tieto tri mliečka sú najlepšie, ostatné sú až potom. Mám to osoby, ktorá s tým pracuje, pozerala som si aj tabuľky výživových hodnôt mliečok a je to tak.

aduskatt
2. apr 2012

ziaden.mliecko, v pripade akutnej potreby doplnenia tekutin prevarena voda.........

lussy666
2. apr 2012

a na co caj? si pyta?🙂 staci mlieko

lili_mia
2. apr 2012

žiaden, granulované obsahujú cukor schovaný v glukóze, fruktóze, či v nejakej aróme, je to prírodný cukor, len nenapíšu priamo, že cukor, takže na etikete môžu mať napísané bez cukru .. ja mám skúsenosť z rodiny, pokiaľ dieťa nevypilo žiaden čaj, fakt mu stačila prevarená voda, lenže v 8mesiaci mu babka dala džúsik a koniec, bez sladkého čaju sa nechcel najesť .. čiže čajík od staršieho veku a sáčkový detský

lulu19
2. apr 2012

feniklovy ,harmancekovy a ja by som urcite uz tu chybu pri druhom neurobila ze by som malemu nedavala okrem mliecka nieco ine ,aspom trosska vody cajiku ved usskodit neuskodi .

solinkarka
2. apr 2012

my sme skusili aj feniklovy aj harmancekovy a harmancekovy ma vacsi uspech 🙂

moniciak
2. apr 2012

My sme tiež dávali len fenyklový takej malej ale opýtaj sa v lekárni 🙂 Ženy veď odpovedajte na otázku zas sa to tu zvrtlo že len mlieko keď chce dať čaj tak chce dať čaj veď ona je jej mamka a keď sú tie čaje od jedného týždňa či od koľko tak asi sú pre ňu vhodné a na to sa jej mamka pýtala. Prosím bez urážky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jezibosorka
2. apr 2012

my sme mali hipp fenikel a potom na dobru noc, ten chutil tiez , harmancek nechcel.... a co sa tyka cukru, babo cukor potrebuje,ked sa neprekracuje davkovanie, tak sa nic stat nemoze, cukor je aj v umelom mlieku, aj v materskom mlieku, tak o co ide

simisimi22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka2
17. júl 2012

Neviem nemam babetko narodene v lete ,,,ale keby bolo ,,tak neviem ci dam cajik ,,,ale vodu dam urcite 🙂
Ja z vlastnej skusenosti milujem mlieko a pijem ho denno denne vela krat , ale moj smad ,,uhasí jedine voda 😉

33henika33
17. júl 2012

ja som davala feniklovy ale iba vtedy keď mal nafuknute brusko inak pil iba mlieko...🙂

veronininika
17. júl 2012

Ja tiež dávam feniklový čajík, raz denne a niekedy iba prevarenú vodu. Doktorka síce nekázala, ale malá (4.mes.) si ho niekedy pýta 🙂 Hlavne, keď boli tie horúčavy a večer nemohla zaspať. Prsník odmietala a keď som jej dala čajík, pila o 106 a hneď zaspinkala 😀 Osobne si myslím, že trocha čajíku nezaškodí. Veď jej ho nejdeš dať za liter 😝

terezkazv
17. júl 2012

Nám doktorka nakázala feniklový čajík (já dávám od Sunárku, ale ze začátku jsem dávala i normální z DM) už od 3 týdne a také filtovanou nebo kojeneckou vodu (dávám Lucku-malý má láhev tak na 2 týdny) každý den, hlavně v těch teplech a také proto, když by byl nemocný ať není dehydratovaný a umíme ho nějako zchladit. Dávám mu to přes flašu. Všichni mi tvrdili,, že potom nebude chtít cucat ode mě mlíčko, ale když mu do flaše dáš jen čaj a vodu a kojit ho budeš normálně, nevymění prsník za nic na světě - aspoň náš drobek jak vidí prsník tak je k bláznění. Takže dávat čajík i vodu každý den, ať se naučí. Mám to od doktorky a to že má mít jen mlíčko a nic jiného je stará škola. Bábo je někdy jen žíznivé a ne hladné a za každým v tomto teple ho přikládat se nedá, hlavně když jsme někde v mestě. 😀

janka2232
27. júl 2012

my tiez pijeme francuzke mliecko a vobe c som nic zle nan nepocula aj prvy syn je vychovany na nom a pijeme harmancekovy cajik a cistu vodicku prevarenu 😉 😉 😉

lillika
27. júl 2012

rascovy 🙂

sea23
27. júl 2012

ake ste len vsetky premudrene,ked nieje mlieko?"dieta potrebuje mlieko a nie caje"a ked dieta nechce pit mlieko?tak asi zostava len ten cajik....ja som tie davala feniklovy,a potom by som radila spytat sa lekarky,alebo v lekarni...no moj ho zacal odmietat a tak som davala tie na dobru noc a podobne....medovkovy pije doteraz....

brumka
27. júl 2012

ziadny caj, ak tak cistu vodicku...ja som do roka nedavala len MM, obcas vodu na lyzicke ale to len malokedy. dala som viac mliecka a to sme mali cele leto v byte 30-32st aj v noci, dieta mam narodene na jar

strihalka
27. júl 2012

@zuzkal99 ja davam feniklovy a hermankovy a stridam to..