cafte cafte
mam otazocku. snazim sa donutit mojho krpca aby zacala pit. osem mesiacov, prikrmy na krku, no proste myslim ze je nacase. problem je, ze vodicku mi odmieta, a po prvom cajiku ktory sme skusili sme skoncili na pohotovosti s alergickou reakciou (asi harmancek). prave dnes mame za sebou uspesny pokus so zriedenou ovocnou stavickou hipp, ale nechcem do nej liat len sladke. mate niekto skusenosti s nejakym neutralnym nesladenym sypanym cajikom? (granulove nechcem lebo mame uz dost zubkov a bojime sa o ne. tie cajiky su prisladzane ci uz normalnym cukrom alebo laktozou alebo hroznovym atd atd a zubarka vravela ze to je vsetko na jedno kopyto co sa zubkov tyka)
alebo nieco podomacky robene - myslite ze by som jej mohla vyvarit vo vodicke fenykel alebo rascu - vraj to dobre chuti a aspon si poprdka 😅 ked si varite cajiky same doma, napiste recepty. dik za rady!
lusil, my sme davali feniklovy cajik, teraz sa snazime len vodicku, aby sa ju naucil pit 🙂) s najvacsou pravdepodobnostou sme tiez alergici, caakme na vysledky :( feniklovym cajom nic nepokazis 🙂
a mozem jej ho davat aj na bezne pitie? nenafukne ju to chudatko moje male? 😀
no tak baby sup sup! myslite ze by som mohla kupit fenikel a uvarit ten? Oo mozno pridat zrniecko rasce... nech si poprdka 😉