Akú značku kojeneckých fliaš?

forbym
17. jan 2013

Dobrý deň, chcem sa opýtať na prvé kojenecké fľaše. čakáme prvé bábätko. preto by som chcela vedieť značku, s akou ste najviac spokojné. tiež koľko fliaš by sme potrebovali pre začiatok, aký objem (150ml, 250ml... )
Vopred Vám ďakujem za každú odpoveď.

uberfrau
17. jan 2013

ja odporúčam fľaše mam 🙂

lejlla
17. jan 2013

U nas top su flase mam.daju sa pertekte vycistit,cele rozobrat ine som ani nepouzivala...
a mala som na zaciatok dve 160ml a neskor som dokupila 260ml ked pije syncek uz viacej mliecka 🙂

katulik851
17. jan 2013

ja som mala LOVI (150ml) a AVENT (125ml) obidve boli super, lebo majú tie cumlíky ako prsník, a babo musí samé ťahať netečie mu mliečko samé ako pri lacných fľaškách... toto nám stačilo na začiatok - 1 na mlieko a 1 na čaj.... neskôr som už musela dokúpiť väčšiu fľašku na mlieko, ale to už som kúpila lacnejšiu DM babylove, tá je tiež super....

lucka.lucy
17. jan 2013

Ahoj, ja mam od BEBE DUE MEDIC 250ml a pouzivala som ju od zaciatku. Myslim,ze je trochu zbytocne kupovat malu a potom velku, lebo malu potom aj tak prestanes pouzivat... 😉

majcicanda
17. jan 2013

antikolikové MAM

gocrazy
17. jan 2013

my sme tiez zo zaciatku pouzivali flasky zn. MAM ale kedze nasa zle papala, tak sme odskusali aj avent, tie nechcela vobec prave preto, ze z nich musela viac tahat a ona bola leniva, lovi nam nechcela vobec a tak sme nakoniec zostali verni tej znacke co aj syn obluboval antikolikova flaska zn. canpol babies zahnuta...zial tuto uz nedostat nikde kupit...

liliandax
17. jan 2013

no moja skúsenosť,, žiadnu fľašu kupovať dopredu netreba 🙂
ja som nakúpila celú sadu Avent + cumlíky ešte pred pôrodom a dodnes mi stoja v skrini.. malý je kojený, fľašu len olízal keď bol maličký a cumlíky rovnako.. teraz máme už pohárik

ak by som bola tehu, tak nekupujem dopredu žiadnu fľašu.. veď ak budeš akútne potrebovať, dá sa kúpiť kedykoľvek.. lebo ak budeš kojiť, naozaj nepotrebuješ fľašu (ani na čaj alebo vodu) a ušetríš peniažky 😵

ale to je len môj názor 😎

meddy
17. jan 2013

antikolikové MAM, vlastne si vybrala malá, takže sme nakoniec používali všetko tejto značky 🙂

baklik
17. jan 2013

my mame MAM, ale teraz by som si pre novorodena, ak by to bolo nevyhnutne, kupila sklene flase Avent

ludka140281
17. jan 2013

najviac nam vyhovovali avent flaše

zuzka38
17. jan 2013

pre zaciatok ziadnu..

henrietag
17. jan 2013

ja si myslim ze flasu treba aj moja bola dlhsie kojena ale na flasu na vodicku a cajik som ju ucila hlavne v lete ked bolo teplo ... a musim sa pochvalit ze mala ma skvely pitny rezim... AVENT ine odmietala aj dudliky len tie

mirka_aa
17. jan 2013

Avent jednoznacne :P

micuchova
17. jan 2013

Ja odporucam Tommee Tippee, maju siroke hrdlo, obcas v noci som mala problem trafit mliecko do tych uzsich 🙂 , dobre sa cistia, a povyhravali kadejake ceny.

vonicka
17. jan 2013

Kup si maximalne1 flasu, ak by si mala problemy s kojenim. Ak kojit nechces, tak si daj poradit 😀

tatiana7777
17. jan 2013

Urcite Avent !

carmella
17. jan 2013

ja som pouzivala avent ale potom som presla na Mam ale nekupuj zbyocne vela (jedna vam v pohode staci)

luciannka83
17. jan 2013

v prvom rade sa snaž urobiť všetko pre to, aby si dojčila a žiadne fľašky nebudeš potrebovať. Budeš to mať bez roboty. Vytiahneš prsník a bude prihriaté na správnu teplotu, sterilné atd. Fľaše treba vyvárať, umývať, prevárať vodu na umelé mliečko, chladiť ju atď. My sme používali avent fľaše ale hlavne kvôli tomu, že som používala odsávačku a odsávačka pasovala na tie fľaše. Ak nebudeš dojčiť, tak ti treba určite 2 malé fľaše cca 120tky a 2 veľké fľaše cca260tky. Je praktickejšie ich mať viac, aby si nedávala sterelizovať po jednej fľaši.

lialucia
17. jan 2013

Ja odporúčam jednoznačne Avent fľašky, teraz sú nové Avent Natural, ja ich mám a som veľmi spokojná. Mám aj fľašku Mam a keď sa dobre nezakrúti tak tečie, zle sa umýva, treba ju celú rozoberať.
Určite by som si kúpila jednu malú fľašku a jednu veľkú fľašku na mliečko ( nikdy nevieš ak budeš náhodou potrebovať a nebudeš mať )
a jednu na čajík. Zatiaľ by som mala v zálohe 3 fľašky a keď nebudeš kojiť tak ti stačia dokúpiť ďalšie 2 na mliečko.
Ešte dodám, že určite som nesterilizovala zakaždým, iba raz za týždeň, a dojčenskú vodu už tiež nepreváram, iba zohrejem 🙂

stellamaris
17. jan 2013

ja som nakupila antikolikove NUK flasky,kedze uz nekojim,pouzivame ich denne...pekne siroke su,pekne sa vycistia kefkou a su sklenene....a este mame malu flasku Mam na cajik 😉 som s nimi velmi spokojna 🙂 Avent flasky,ktore som dostala po narodeni maleho,stoja v skrinke...nepouzivam....Nuk flasky som nakupila uz v tehotenstve.....

dari226
17. jan 2013

pri dcere sme mali vsetky od nuk.
pri synovi sme tie tiez kupili ,ale vobec ich nechcel ani cumliky,kedze v nemocnici pouzivali medela a mam flasky a cumliky,darmo som skusial vsetky nic sa mu nepacilo
a na flaskach mam je najlepsie to ze k nim nepotrebujes kupit sterilizato lebo ich jednoducho rozoberies a das flasku do mikrovlnky aaj cumliky su v specialnom obxe na sterilizovanie.uricte by som si jedno zadovazila a aj jedno balenie mliecka na nudzovy pripad a ked flasky uz budes potrebovat jedna na skusku a ked bude babätko spokojne s tou znackou tak isto aj viac jendo na mliecko a jedno na cajik
mam flasky su antikolikove a specialne jemne vyrobene 🙂

mirkave
17. jan 2013

ja mam Lovi .na mlieko sice nevyuzite,nakolko dojcim.ale daju sa vyuzit aj v neskorsom veku,lebo sa na ne daju kupit tecuce,netecuce sosaciky...

sweetsuzi
17. jan 2013

pre malinke babo Avent - tak do 3-4 mesiacov a potom jednoznacne MAM.

anika11
17. jan 2013

my sme mali pri obidvoch detoch Avent a spokojnost

zakoto
17. jan 2013

Nedám dopustiť od najmenšieho veku na antikolíkové MAM🙂

majka_flegy
17. jan 2013

My taktiež MAM....100% spokojnosť

erivara
17. jan 2013

Jednoznacne chicco, 2 ks 150ml pre zaciatok stacia, ale kaucukove cumle, nie silikon, lebo je tvrdy a babetka to nechcu. A chicco ma aj vynikajuce ukludnovacie cumliky celokaucukove, maju tvar ako bradavka. Moje deti chceli len tieto, a to som vyskusala skoro vsetky znacky.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
drobcek26l
18. jan 2013

Ja som tiež veľmi spokojná s fľašami MAM. Dajú sa kúpiť všade a aj náhradné diely do nich

anickaaa6aaa
18. jan 2013

my mame avent.max spokojnost