syn ma 1r9mes a kupovavam ju najcastejsie jogurt srdiecko a dobra mama .ale pocula som ze tie srdiecka (jogurty)su neni vhodne...tak co vy aku davate znacku vasim detom ??lebo nie vzdy je to tak ze cim drahsie tym kvalitnejsie 😒 dakujem za vase komenty 🙂
kvalinte by mali byt napr zvolensky a hollandia,ale mne sa pozdava aj obycajny tesco smotanovy jogurt.
@moncicatko19 jogurt robim doma z mlieka a jedia ho s ovocim.
@moncicatko19 Ja tiež dávam Srdiečko, dcérka ich má rada. Prečo nie sú vhodné?
@natalinka98 bolo to v ,,jste to co jite,, a tam maminka davala dcere srdiecka a ta moderatorka ju poriadne zvozila ze su neni dobre ☹ tak preto mi to vrta hlavu 😒
najradsej mame zvolenske a banovecke biele.tieto jogurty kupujem len biele ziadne ovocne.a ked sa podari,tak aj hollandiu a tiez bielu.maly ma dva a pol roka.banovecke biele su ozaj dobre,tam ziadne pridavky umele netreba a je to ozaj fajne 🙂 a sem tam kupim aj kostikov.(hlavne koli tomu,nech si maly najde obrazok a moze na chladnicku dat 😀 z toho sa tesi.s jogurtom kostikmi mu uz potom aj ja pomozem ,nezje ho cely sam 🙂 je to male,to zas nejak extra neuskodi ,sice bez konzervantov,no je mi jasne,ze uplne s kostolnym poriadkom to nie je 😝 ,no zas nemienim drzta dieta v ochrannom vakuu 😅 pudingy ako srdiecko a spol nejedeva.to mu nekupujeme,teda ochutnal ked som si ja dala alebo manzel,ale samotne jemu som nedala. a este sem tam kupime bobika,to je nieco ako pribinacik.pribinaka nechcem odkedy som nan len negativa citala.ale toto je ozaj raz za uhorsky rok.ale biely jogurt je pravidelnou sucastou ranajok. 😉
My papame zvolensky smotanovy cisty. Nie je tam ziadne svinstvo. Svokra niekedy zatuzi im dopriat co im "zla" matka nedopraje a da im ovocne jogurty. Ak nie je zvolensky tak potom banovecky, ten je tiez fajn. Ak chceme zmenu chute tak si pridame lekvar/dzem/marmeladu a pripadne amarantove gulicky. Chuti to ako burizony len je to malilinke.
taky, co ma co najmenej "ingrediencii", staci, ked obsahuje mlieko a jogurtove kultury. nepotrebujem, aby bol jogurt nadstavovany vselijakymi skrobmi, zelatinami a "ovocnymi prichutami". ovocie viem dodat do jogurtu lyzickou kvalitneho dzemu 😉
také, čo malému najviac chutia... on si vie už vybrať aj sám, ale najviac asi zvolenský 😉
My davame zvolensky...ale ak zozeniem, kupim aj sabinovske...tie dostat v coope (terno)
len biely,smotanovy,ziadne ovocne,cokoladove uz vobec nie.Na znacke mi nezalezi
zacinali sme v roku s bielym jogurtom...teraz v 15 mesiacoch papa raz kostikov,potom rajo ovocne,alebo dobra mama.tieto znacky striedam...
ja davam sabinovske.raz v telke davali ze tie su najlepsie,najvyssia zlozka smotany,a tak isto aj zvolensky. obcas ked ideme kdesi na navstevu a dostane pribinacika tak nic sa nedeje,ale podporujem isto sabi a zvolensky 🙂
len Rajo ProBio 😉
@bobocka prosim ta v com je bobik lepsi ako pribinacik?
@natalinka98
@moncicatko19 staci si recitat zlozenie "jogurtu" srdiecko a nekupim ho ani sebe 😉
K otazke - biely jogurt (zvolensky, grecky, zivy, nase bio, tesco, jednota...). Maly bude mat 2,5 roka a nema problem ho zjest cisty, co sa niektore maminky v okoli velmi cuduju (nuz kto si ako nauci, tak ma). Ziadne dobre mamy, aktivie ani ine sladke hluposti nekupujeme.
K jogurtom kuk viac v mojom clanku 😉
@luciferova joj,ja netvrdim,ze je lepsi,len na pribinacika som citala uplne najhorsie recenzie,ze zo vsetkych tych tvarohacikov vysiel ako najhorsi.kedysi sme kupovali lipanek a ten sa mi zdal uplne super,no to som uz sto rokov nikde v obchode nevidela.presli sme na bobika,ale to ozaj malicko a ked tak to mensie balenie.ja nemam pocit,ze tieto tvarohove slahane zazraky su nejak extra dobre pre deti,no aj tak sem tam dam. 😝 a este som zabudla,ze najnovsie radi kupujeme matyldu.ta je tiez taka termixova a je to bio.ja viem,ze tie tri pismenka nemusia nic znamenat,no ja sa citim lepsie ak kupim potravinu co je bio alebo bez konzervantov,arom,umelych farbiv...ja osobne som tymto ovplyvnena a nevediet o tom porovnavani tvarohacikov ,ze pribinak z toho najhorsie vysiel,tak by som ho teda kupila,vsak aj oni pisu,ze je bez konzervantov,ale ja som v tomto velmi ovplyvnitelna. 😅 no tieto sladke zazraky davam ozaj malo.to ja ich zjem viac nez maly 😀
Pride mi dost vtipne, ked niekto pise ako cita zlozenie a na konci napise taku znacku, ako keby to zlozenie nikdy necital 😅
Hollandia 🙂
@moncicatko19 nuz, pobavila som sa predovsetkym na "citate", ktory tu nedavno uviedla jedna mamicka, citujem:
(nuz kto si ako nauci, tak ma)
nuz, tiez som sa snazila davat len ciste biele, ale ked mi z nich dieta natahovalo na zvracanie, hoci som skusala pomenit rozne znacky, vsetko boli cisto smotanove jogurty, napriek tomu mi to nechcelo, krutilo hlavou a skoro sa mi pogrcalo, bola som nesmierne rada, ze si oblubilo vanilkove jogurty. tie mojmu dietatu zavonali a dodnes na nich frcime, vacsinou activia - lebo mame problemy s kakanim a zda sa, ze pomaha, pripadne zvolensky, banovecky, ci akykolvek iny smotanovy jogurt, ktory mam aj ja odskusany a viem, ze je dobry. ak chceme zhresit, kupime pribinacika alebo maskrtnika, ci ako sa to vola, ale to jej moc nechuti, skor mi zje ten jogurt, nez tie kadejake milaciky 😉 😉 ale len vanilkovy, pripadne cokoladovy. z ostatnych ju natahuje a ja s tym nic neurobim, jedine vyckam, kym podrastie a bude opat vnimat chut inych jogurtov inak, nez vnima teraz. ma dva roky 😉 😉
a este dievcata, ak si myslite, ze vase deti o rok-dva pridu do skolky a budu sa vas zenicky kucharky pytat, co take by im mohli z oblasti jogurtov "podavat", ste na velkom omyle. dostanu bud najlacnejsiu alternativu, ci uz to bude v ramci vasho slovnika "zbrnda" alebo nie, alebo dostanu z takej znacky, ktorej firma ich podporuje v cinnosti, rozumej, firma zabezpeci napriklad do skolky nove obrusy, pohare, konvektomat.... taka firma potom predava v skolke jogurty a dalsie potraviny, ci sa vam to paci alebo nie, tym chcem povedat, ze vase deti sa tak ci tak stretnu aj s horsimi vyrobkami a ktovie? mozno uz teraz v nich pestujete alergiu prave na tie "ine" vyrobky, ku ktorym sa raz tak ci tak dostanu...
@mandragora22 na stranke aktivie sa kedysi pisalo, ze je vhodna az od 3 rokov 😉 odkedy zmenili stranku, tak to neviwm najst, ale je to fakt 😉
velmi zriedka dam,u nas taky vyber ako na slovensku nie je,tak som nasla biely smotanovy s najkratsim zlozenim 😅 u nas su take len danone grecke. a potom bio kozi dam,ak dostanem kupit.ale nasa zje tak jeden za dva-tri tyzdne a prvy mala v 15 mesiacoch.damav do nich mix mletych semienok(tekvica,slnecnica,lan,sezam a goji) a amarantove perlicky,a guinou a pseno napufane.
@moncicatko19 Mne zje jedine Kostíkov a Fantaziu s čokoládovými guličkami alebo s dvenou čokoládou... Nijaaký iný nezje.
Ale pokiaľ viem, najlepšie sú plnotučné.
práve sme sa vrátili z nemocky a každý deň tam boli na programe Kostíci.
@luciferova no to je mozne, nehadam sa, ale kakava mi kazdy den, odkedy jej ju davam pravidelne, co je momentalne uz 14 dni. predtym sme nekakali aj 4 dni a to boli ine brutaly, natrhnuty zadok, vreskot, strach z nocnika i zachoda... takze som zvolila tuto alternativu. je to docasne, ked uvidim, ze kakanie je opat "na urovni", tak ho zase na cas vysadim. ale co som si tu co-to citala o jogurtoch, tak activiu davaju mamicky bezne uz aj v roku a dokonca to konzultovali aj s lekarmi a pohoda 🙂
Hollandia 🙂 tie najviac chutia aj nám, nič zbytočného v ňom nie je 🙂 a potom ešte smotanový z lidla, robí ho olma a tiež v ňom nie je žiaden škrob ani nič podobného 😵
@mandragora22 skusila by som mozno aj nieco ine, napr psylium do obyc jogurtu. Ved uvidis 😉
Aj mne lekarka odporucila aktiviu, ale poslala som ju kade lahsie, viem, ze je to bezna prax a co povie lekar je svate 😉 treba vsak mat aj vlastny rozum a patrat 🙂
Začínala som so zvolenským jogurtom, najprv bielym, potom ovocné, teraz sem tam čokoládový, karamelový
Jedla aj srdiečko, dobrá mama, activia, pribináčik (nemá rada), puding so šľahačkou. Všetko zaradom. Hlavne plnotučné.