ahojte, dávali ste svojmu polročnému dieťatku aj kel ? ja som už dávala aj kaleráb, karfiol----a niektoré maminy hovoria že by sa to ešte nemalo lebo z nich nadúva, môj celkom v pohode 🙂 akú zeleninku ste vy varili ???
@1stars111 a inak ja som sa tiez neriadila knizkami, jednoducho som vyskusala a ked bola mala ok tak som jej davala nadalej 🙂 dokonca som jej dala aj vajicko, bo som nevedela, ze bielko je alergen a mala ho znasala dobre, vajicka som jej davala a davam dost casto 🙂 😉
ja som ruzickovy kel dala az od 8.m ale kalerab brokolicu karfiol som davala v pohode, aj sladky zemiak, aj tekvicu som davala. podla mna ked das trosicku kelu tak sa nic nestane, ja som malemu dala aj zeler a ten sa vraj moze az po roku, pritom v Hippkovom pohariku zeler byva.
@1stars111 zemiaky, mrkva, cukyna, petrzlen, zeler, por, brokolica, karfiol fiii uz ma nic nenapada :D ale podla jednej mudrej knizky by to malo byt takto:
6m. - mrkva, petrzlen, dyna, cukyna, fenikel, zemiak, brokolica, spargla
9m. - baklazan, ruzickovy kel, karfiol, kalerab, uhorka, paradajka, spenat, mangold, cervena repa, hrasok, zelene fazulky, kukurica, por, kel
11m. - hlavkovy salat, cinska kapusta, kapia, zeler