Akú vodu dávate 7 mesačnému? Lucku nechce, čaj nechce čo ešte vyskúšať? 🙂
Možno vadí, že to nie je teplé. Skúšala by som čaje vhodné pre tento vek.
prevarenú z vodovodu. Nikdy som žiadnu vodu v plastovej fľaši pre dieťa nekúpila
Prevarena voda z vodovodu, za mňa vyhodenie peňazí von oknom kupovať balenú vodu, jedine ak som niekde von na výlete a nemám inú možnosť.
Každé ráno som zovrela vodu v kanvici nechala ochladiť na izbovú teplotu a dávala deťom. Obe deti fungovali iba na vode z vodovodu a mlieku, syn mával čaj až od dvoch rokoch dcére som dávala detský čaj zo zdravotných dôvodov už od cca 8 mesiacov
Ja som mojej dala čaj a musela som prestať lebo ho vypila ako dospelý človek 😄 čistú vodu u filtračnej kanvice, skús zmeniť aj spôsob ako to dávaš - slamka bola super, pohár so sosakom vôbec. Pohár super, to sa cítila ako veľká…
Nemusis ani prevarat. Ale problem je asi, ze jej to nechuti. Treba ponukqt, ved si zvykne😂
@melany_y moja je komplikovaná s pitím. V 8 mesiacoch sme boli v nemocnici a tam mi povedali že jej mám riediť jablkový džús s vodou. Zabralo to pila ale teda len nejaký čas potom zase nič ale ak ešte kojiš alebo umelé mlieko tak aj tam má tekutiny.