Akú vodu dávate 7-mesačnému dieťaťu?

melany_y
21. okt 2024

Akú vodu dávate 7 mesačnému? Lucku nechce, čaj nechce čo ešte vyskúšať? 🙂

niki78281
21. okt 2024

@melany_y moja je komplikovaná s pitím. V 8 mesiacoch sme boli v nemocnici a tam mi povedali že jej mám riediť jablkový džús s vodou. Zabralo to pila ale teda len nejaký čas potom zase nič ale ak ešte kojiš alebo umelé mlieko tak aj tam má tekutiny.

melany_y
autor
21. okt 2024

@niki78281 má umelé áno, lenže keď ma obed už som chcela vynechať mlieko a dať napiť vodu,čaj ale nechce. Ďakujem skúsim ten džús s vodou 🙂

3petka
21. okt 2024

@melany_y my mame u nás dobrú vodu z vodovodu. Do roka pil prevarenu, od roka normálne z kohútika.

anketkarka
21. okt 2024

Možno vadí, že to nie je teplé. Skúšala by som čaje vhodné pre tento vek.

btus
21. okt 2024

prevarenú z vodovodu. Nikdy som žiadnu vodu v plastovej fľaši pre dieťa nekúpila

btus
21. okt 2024

@melany_y džús nie, veď v tom je strašne veľa cukru.

melany_y
autor
21. okt 2024

@btus ďakujem akože možno hlúpa otázka ale aku teplotu mala voda ?

kris_tin257
21. okt 2024

Prevarena voda z vodovodu, za mňa vyhodenie peňazí von oknom kupovať balenú vodu, jedine ak som niekde von na výlete a nemám inú možnosť.
Každé ráno som zovrela vodu v kanvici nechala ochladiť na izbovú teplotu a dávala deťom. Obe deti fungovali iba na vode z vodovodu a mlieku, syn mával čaj až od dvoch rokoch dcére som dávala detský čaj zo zdravotných dôvodov už od cca 8 mesiacov

gleep1
21. okt 2024

Ja som mojej dala čaj a musela som prestať lebo ho vypila ako dospelý človek 😄 čistú vodu u filtračnej kanvice, skús zmeniť aj spôsob ako to dávaš - slamka bola super, pohár so sosakom vôbec. Pohár super, to sa cítila ako veľká…

majlo1234
21. okt 2024

Nemusis ani prevarat. Ale problem je asi, ze jej to nechuti. Treba ponukqt, ved si zvykne😂

btus
21. okt 2024

@melany_y izbovú.