Akú sušičku ovocia vybrať?

naduska72
22. aug 2013

potrebovala by som poradit pri vybere susicky na potraviny 😉

lubikan
22. aug 2013

@naduska72 my mame Concept,je dobra,pouzili sme ju 2 x a uz ju asi ani pouzivat nebudem,max na hriby

naduska72
autor
22. aug 2013

@lubikan preco ? ja chcem susit rajciny aj slivky a jablka ,,

lubikan
22. aug 2013

@naduska72 trva to 12 hodin a je to take zvlastne...

ak mas domace ovocie,tak ok...ale keby som si mala kupit v obchode a poto to susit,skrachovala by som...tolko roboty-nakrajat,vysusit a za chvilku zjedene..pre mna nie

martina645
23. dec 2015
Používateľ martina645 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina645.

ja mam Infracervenu susicku Yden CI IR D5, je ticha, susi rovnomerne a ovocie vydrzi dlho, pretym co som mala lacnu mi ovocie plesnivelo a pri suseni som musela pretacat, kdo miluje susene ovocie urcite sa oplati investovat do kvality. moju ma z eshopu http://shop.vitarian.sk/infracervena-susicka-yden-ci-ir-d5-461

martina27777
23. dec 2015
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

@martina645 ja ju mam tiez 🙂

maria8383
25. feb 2016
Používateľ maria8383 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maria8383.

my mame susicku znacky Excalibur, mame najmensiu velkost, a sme spokojny, susime v nej vsetko. aj cena je rozumna.

stanusa89
25. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

@maria8383 kolko vas stala

9tinka5
3. mar 2016
Používateľ 9tinka5 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 9tinka5.

u nas sa susi vela takze mame velku Sedona Combo, je drahsia ale pre tych co vela a casto susia sa oplati zainvestovat, robime v nej aj bezlepkove keksiky, ma casovac a je ticha.

barunka66
10. mar 2016
Používateľ barunka66 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barunka66.

tiez mam tu infracervenu Yden CI IR D5 a fakt je super, urcite nelutujem investiciu, odporucam

1erika3
10. mar 2016
Používateľ 1erika3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

tiez sa vas spytal za kolko ste ju kupovali?

nikol955
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.
ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karima512
23. máj 2024

my mame susicku zo sady od vitariana, kde bol aj snekovy odstavovac atd, v dobrej cene a susicka je tiez dobra, susi rovnomerne