Akú máte skúsenosť s plastovou stoličkou na kŕmenie?

kaytinka
23. nov 2010

viete mi poradiť aka stolička na krmenie je lepšia plastová alebo drevená?

didiana333
23. nov 2010

No my máme plastovú a ja som spokojná.Lahko sa umyje a utrie,lebo tie blindy su pri jedení stále 😀

dara76
23. nov 2010

pri synovi som pouzivala drevenu a prekazalo mi, ze sa tazko cistila do jedla. Teraz mam tu najlacnejsiu plastovu z Ikea a neviem si ju vynachvalit. Vyborne sa cisti a dcerka je v nej spokojna.

bianca
23. nov 2010

my mame plastovu.Je super.Skladna,prenosna,lahko udrziavatelna a keby nam nepopraskal potah tak by bola uplne super.

fem
23. nov 2010

ked plastovu, urcite ikea, spravi taku istu sluzbu, ako tie drahe monstra, ktorym sa trhaju a praskaju gumenne potahy a nie vsetky maju dobre testy stabily...ikea si dava pozor na bezpecnost, ak drevenu, tak kvalitnu, ktora ma specialne upraveny povrch pre cistenie, poznam len jednu, ale ta je zasa draha

annie13
23. nov 2010

aj my mame plastovu Pepe od Baby Desing pouzivame tu istu ako pri synovi a je vsuper stave aj po 2 rokoch, dobre sa cisti, a hlavne oproti drevenej sa da polohovat, ked sa mala napapa dam ju v tom pololezmo a trosku si oddychne po jedle a super sa jej sleduje odtial bracek pri hrani 😀

sjusiquatro
23. nov 2010

ahoj mne bola dopurucena jednoznacne plastova...a konkretne tato Neonato multiplo...je od 5 do 36mesiacov...http://www.hrajko.sk/detska-stolicka-neonato-mu... aj ju objedname...ale teraz ju nemaju...

natalia777
23. nov 2010

my mame fabulu plastovu a sme nadmieru spokojni je uzasna, stabilna a lahucko sa cisti co je velmi dolezite 😉

atrami
23. nov 2010

my máme plastovú- Ikea. Sme spokojní, boli v nej odchované 3 deti. Ak drevenú, tak som chcela, takú čo sa dá prerobiť preklopením an stoli a stoličku.

titkovamiriam
23. nov 2010

Ja som pri starších mala drevennu a pri marekovi plastovu.Jednoznacne som za plastovu-jednoducha udrzba,perfišná konštrukcia 🙂 mala som peg pereggo

jankohrasko
23. nov 2010

u nas neuspela ziadna, stale mi z nej zliezala, vobec tam nechcela sediet, bala som sa, aby mi odtial nespadla ☹ A ani na rukach neobsedi. Najradsej si ju polozim na lavicu a tam ju nakrmim 😀 Ale plastova je super, lahko sa poutiera 😀 😉