Akú fľašu pre dvojročné dieťa na ihrisko?

katikaba
13. máj 2016

AHhojte,mame Avent so slamkou,ale tie mu nevyhovuju,MAM ten ma zasa tvrdy naustok,chcem kupit tu Equa,ale ze vraj ma divny naustok,neviete poradit?

lulistek
13. máj 2016

neviem ci pre dvojrocne ale ja som trojrocnej kupila lifefactory

shia
13. máj 2016

klasickú od Jupík - má taký "cocáčik" na pitie, stojí pár centov, po pár razoch kúpiš vždy novú (lebo aj tak sa nikdy nedajú poriadne umyť) ;)

kp7333
13. máj 2016

My sme v tomto veku pouzivali avent so slamkou alebo z dm-ky babylove so sosacikom. A v lete som zvykla brat malu pollitrovu nerezovu termosku, v tej si voda udrzala spravnu teplotu a dcera pila rovno z toho vrchnaka na termoske. To sa jej pacilo, aj viac vypila ako z flase. Su aj take flasky od aventu, co vyzeraju ako poharik s vieckom a su urcene pre deti od 18 mesiacov.

veronikapodolska
13. máj 2016

my máme flašu nalgene, mala sa z toho rýchlo naučila piť, alebo klasickú športovú flašu 🙂

simca06022011
13. máj 2016

Ja mam z tupplewaru... bud maju take zvieratka (Ale to sa mi nepaci vobec, podla mna neprakticke), ale ja som zohnala taku vacsiu, vyssiu so sosacikom ako maju Jupik flase. Absolutne netecie, nepretecie ani v taske/ruksaku ak sa preklopi, vydrzi, cistit sa da perfektne... len som taku viac nevidela :D kadejake cinske verzie ano (dokonca som kupila podobnu v tescu a to tieklo hned.) ALEBO skoc do cyklistickeho obchodu, ja som davnejsie malej kupila perfektnu flasu tam. Hlavne nech je bezpecny plast a netecie... 🙂

hlouska
13. máj 2016

ja som uz mala tolko druhov flias, dokonca o jednej nejakej "zdravej" tvrdili, ze vydrzi aj vriacu vodu. nuz ona v podstate vydrzala, ale nemala som z nej dobry pocit. Teraz to robim tak, ze jednoducho kupujem neperlivy rajec (so sosakom). Nie je to extra umyvatelne, ale kazdy vecer to oplachnem a na dalsi tyzden kupujem novy rajec.

katyt
13. máj 2016

My máme Zdravú fľašu pre všetky 3 deti a som s tými fľašami spokojná, dobre sa umývajú, môžeš tam dať studený, alebo horúci nápoj, fľašu môžeš vyvariť, aj umyť v umývačke. Neobsahuje žiadne ftaláty a Bisfenol a na výber sú aj pekné motívy pre dievča či pre chlapca.

lilu74
14. máj 2016

skusali sme z aventu aj tescomy, ale v poslednej dobe sa nam osvedcili flase z jupika - dzusik nevypije ten mu je sladky, ale vodu z nej lubi pit a po par pouzitiach vyhodime, ale tiez som hladala nieco prakticke na teple aj studene.
ta zdrava flasa je od akeho vyrobcu?

michala11111
5. júl 2016

my sme tiež pre dvojročnú kúpili lifefactory flašu s náustkom, no používame ju len doma na mlieko, alebo čaj. Von jej vždy kúpim ten malý rajec dojčenskú vodu, pár krát doplním a kúpim novú alebo jupík 🙂