AHhojte,mame Avent so slamkou,ale tie mu nevyhovuju,MAM ten ma zasa tvrdy naustok,chcem kupit tu Equa,ale ze vraj ma divny naustok,neviete poradit?
klasickú od Jupík - má taký "cocáčik" na pitie, stojí pár centov, po pár razoch kúpiš vždy novú (lebo aj tak sa nikdy nedajú poriadne umyť) ;)
My sme v tomto veku pouzivali avent so slamkou alebo z dm-ky babylove so sosacikom. A v lete som zvykla brat malu pollitrovu nerezovu termosku, v tej si voda udrzala spravnu teplotu a dcera pila rovno z toho vrchnaka na termoske. To sa jej pacilo, aj viac vypila ako z flase. Su aj take flasky od aventu, co vyzeraju ako poharik s vieckom a su urcene pre deti od 18 mesiacov.
my máme flašu nalgene, mala sa z toho rýchlo naučila piť, alebo klasickú športovú flašu 🙂
Ja mam z tupplewaru... bud maju take zvieratka (Ale to sa mi nepaci vobec, podla mna neprakticke), ale ja som zohnala taku vacsiu, vyssiu so sosacikom ako maju Jupik flase. Absolutne netecie, nepretecie ani v taske/ruksaku ak sa preklopi, vydrzi, cistit sa da perfektne... len som taku viac nevidela :D kadejake cinske verzie ano (dokonca som kupila podobnu v tescu a to tieklo hned.) ALEBO skoc do cyklistickeho obchodu, ja som davnejsie malej kupila perfektnu flasu tam. Hlavne nech je bezpecny plast a netecie... 🙂
ja som uz mala tolko druhov flias, dokonca o jednej nejakej "zdravej" tvrdili, ze vydrzi aj vriacu vodu. nuz ona v podstate vydrzala, ale nemala som z nej dobry pocit. Teraz to robim tak, ze jednoducho kupujem neperlivy rajec (so sosakom). Nie je to extra umyvatelne, ale kazdy vecer to oplachnem a na dalsi tyzden kupujem novy rajec.
My máme Zdravú fľašu pre všetky 3 deti a som s tými fľašami spokojná, dobre sa umývajú, môžeš tam dať studený, alebo horúci nápoj, fľašu môžeš vyvariť, aj umyť v umývačke. Neobsahuje žiadne ftaláty a Bisfenol a na výber sú aj pekné motívy pre dievča či pre chlapca.
skusali sme z aventu aj tescomy, ale v poslednej dobe sa nam osvedcili flase z jupika - dzusik nevypije ten mu je sladky, ale vodu z nej lubi pit a po par pouzitiach vyhodime, ale tiez som hladala nieco prakticke na teple aj studene.
ta zdrava flasa je od akeho vyrobcu?
my sme tiež pre dvojročnú kúpili lifefactory flašu s náustkom, no používame ju len doma na mlieko, alebo čaj. Von jej vždy kúpim ten malý rajec dojčenskú vodu, pár krát doplním a kúpim novú alebo jupík 🙂
neviem ci pre dvojrocne ale ja som trojrocnej kupila lifefactory