Akou kašou ste začali prikrmovať?

mamiajka04
31. júl 2013

Akou kašou ste začali prikrmovať, konkrétne od akého výrobcu? Ja dojčím a dokrmujem Bebou, tak som rozmýšlala ostať pri Nestlé kaši na prikrmovanie. A kedy je najlepšie prikrmovať kašou na večer alebo cez deň? Ďakujem za tipy...

unavenasom
31. júl 2013

dieta nepotrebuje kasu ..zmyslom prirmov je naucit jest normalne jedlo a nie podavat mlieko v inej forme...staci dojcit a dat normalnu stravu

inffinity
31. júl 2013

@mamiajka04 ani ja sem nedavala kašu, kojila jsem a postupne pridaval jidla prvne obed pak svacinky atd.. kaši jsem zkoušela pozdeji dat večer jestli mi pak mala nebude lepe spat ale nepomohlo to 🙂

alex02
1. aug 2013

môj maly mal na obed normalny prikrm zeleninku, masko a tak, o nieco neskor sme zacali davat na veceru kasu,jedine znacky Hipp, teraz pouzivame Hipp na dobrú noc a som snim spokojna aj ja a velmi chuti aj malinkemu.

jeemima
1. aug 2013

My sme zacali ryzovou od Hami ktoru som urobila do MM
....

andrejka1974
1. aug 2013

najprv je zeleninka na obed , potom po dvoch tyzdnov zeleninka s maskom po mesiaci ovocie ako olovrant a po mesiaci prva kasa a ta najprv by mala byt obilninova, neskor mliecna a az potom krupicova do mlieka , ja som kase davala az v 9 mesiacoch prve a to hami hned mliecnua od 14 mesiacov davam krupicovu kasu do mlieka

googlinqa
1. aug 2013

ryzovou