Ako zbaviť Nutrilon AR peny? Skúsenosti s Bebou AR?

sandra1005
1. nov 2010

Kedze ma maly reflux a ja nemam mliecko, tak pije Nutrilon AR. Ale nepaci sa mi na nom, ze v podstate nepije mliecko ale mliecnu penu, z coho mam pocit, ze cele dne len prdi a prdi a pritom krci nozicky a place. Ja som to doteraz davala za vinu novorodeneckym kolikam. Ked manzel videl mliecko, tak ostal zhrozeny z toho, co mu to vobec davam a nech sa necudujem, ze je z toho stale v krcoch. Ako je na tom Beba AR, tiez je tak prehnane spenena? Alebo existuje sposob ako sa tej peny zbavit? Ano, davam aj Espumisan aj probiotika, ale zazraky sa nedeju. Vdaka za kazdu odpoved.

lawli
1. nov 2010

ahoj ,ja som síce davala Bebu len asi dva týždne to som sa bála ,že budem mať malo mm , no bolo dosť a ešte aj teraz plne kojím...no nikdy som nemala pocit ,že by sa mi to um penilo.Maly mi tiež trpel novorodeneckou kolikou a to do 5 a pol mesiaca a bolo to dosť zlé.Espumisan som mala tiež no nijak zvlášť to nepomáhalo ,ba myslím ,že to nebolo po podaní o nič lepšie...nejak sme to všetko zvládli.Asi som ti moc nepomohla ,ale takto to bolo u nás 🙂 😉

gabika82
1. nov 2010

Ahoj. My mame skusenosti s oboma UM. Malej zistili tiez reflux. Najprv sme jej davali Nutrilon AR. Davali sme ho asi 4 dni, pomohol nam, dcerka prestala uplne grckat, ale po 3 dnoch ju tak zapieklo, ze sme mali co robit aby sa vykakala. Kakala nam s placom. Hned sme ho prestali davat. Potom sme skusili BEBU AR, ta nas vobec nezapeka, sice aj tak troska grckala, ale neda sa to porovnat s tym, co bolo predtym. Davame ju od 3 mesiacov. Co sa tyka peny, na Bebe sa nam vobec pena nerobi, co na Nutrilone sme tiez mali penu.

ikke
1. nov 2010

neopadne ta pena trochu (alebo viac nez trochu... 😉 ) ked mlieko nechas chvilu postat, tak 15 minut? ja niekedy pripravim vecerny nutrilon (standard) pred kupanim a ked ho po kupani maly pije, je tam vyrazne menej peny.