Ako to vyriešiť? Fľašu s cumľom nepoznáme...teda klasické obaly na dojčenské fľaše odpadajú. Je dojčený.
Najlepšia by bola termoska, no z hrnčeka pije tak všeliako, viac sa niekedy oleje a pije všeobecne málo (glg a stačí).
Chytil sa na sosáčik z obyčajnej Tomy...viac konečne vypije a netečie....no obyčajne fľaše pri teplom čaji zmenšujú svoj objem a sa deformujú.
Máme ešte hrnček s makkým náustkom, ale tečie, čo by nemal (čo ma rozčuľovalo) a malý ho viac kusal ako pil z neho, tak som ho už vyradila.
dakujem za vaše rady a skúsenosti v tomto.
Alebo ak už velmi chceš, tak kúp taký pohárik so sosáčikom čo netečie + termosku a čapuj 😉 V tých obaloch na flaše by v mraze ten čaj aj tak vydržal ozaj iba chvíločku...čiže termoska je ideálna.
termoska a dolievat do flasky....aj my tak chodime uz skoro treti rocik 😉
no ono mi to bude treba minimalne na cestovanie, do kostola a na dlhšie vychadzky.
A myslite, že mi bude piť z hrnčeka s tvrdým náustkom, ked na makky sa nechytil, ale na sosacik ano? Lebo ma nebavi kupovat dalsie flase z ktorych mi nebude chciet pit.
A ešte som našla termohrnček Avent...oplati sa mi do neho investovať, alebo nie?
@euka210 ja som to robila s poharikmi tak, kupila som s tvrdym naustkom, jasne ze nechceli z nich pit ani jeden, tak som vybrala ten ventil proti teceniu, strcila im ho viac menej nasilu do ust a ked im zacal tiect do pusy caj tak sa napili, na druhy den som im dala uz aj ten ventil do poharika a napilil sa uz normalne a bol pokoj
@euka210 je sanca, ze na tvrdy naustok sa chyti. aj moj syn hryzol ten makky,pri tvrdom nemal co, resp. nebola to taka zabava, tak sa konecne napil! a odvtedy pije, uz som mala obavy, ze sa to v zivote nenauci. Mal asi rok.
aj ja si prosim info o flaskach 🙂
http://www.termoflase.sk/termoflase/eshop/1-1-T... toto je tá stránka, dúfam, že to tu nechajú 🙂 Ja osobne som odtial ešte nekupovala, takže dôveryhodnosť obchodu zatial nemôžem posúdiť.
@euka210
@ivanka1980 a ostatné 🙂
@zuzana581 zdravím, aj ja by som poprosila info, ďakujem 🙂
@zuzana581 aha, tak už vidím 🙂
Už som tam kupovala a maximálna spokojnosť.
@littlebubu
@zuzana581 a deti sa nepooblievali, keď z toho pili? Moja malá má rok, slamkové fľaše miluje, možno by som ju naučila j na toto 🙂
@littlebubu Tak ak to bude otáčať hlavou dolu, tak vyteče, ale neteče z nich prúdom. Ale keď pili tak nie, dá sa to naučiť.. v podstate z toho musí tiež ťahať, ako z flašky. Druhá vec je, že také malé deti to nebudú vedieť zavrieť, lebo uzáver sa točí a musí doklapnúť, nič zložité, ale dieťa, čo nemá takú motoriku a cit v rukách, ani nechápe, že to treba dotočiť, to nebude vedieť, takže ak tieto termosky malým deťom, tak vyslovene s asistenciou rodiča.. Môj syn má 3 roky, ale aj teraz sa mu občas stene, že to zle zavrie.. Ja ich kupujem vyslovene na to, že v zime máme všetko hneď studené a v tomto je to super, tak mu ju vždy skontrolujem, či dobre zatvoril. Keď bol menší, tak som mu ju otvárala a zatvárala..
@zuzana581 to je v pohode, v zime aj tak nepije každú chvíľku....takže poasistovať jej ...to zvládnem 🙂,ďakujem 🙂
@littlebubu inak tá kočka, čo má ten obchod má už profi bazár aj tu na MK 🙂
moja dcerka ma 1,5 roka a uz od 1 roka pouzivame tento hrncek....ked chodime na prechadzky teraz v zime udrzujeme teplotu takto...je to taky moj grif....poharik dam malinkej do kocika medzi nohy....je jedno ci lezi alebo sedi....poharik je ohrievany telesnou teplotou a este je mala zabalena v deke a fusaku...vzdy je cajik teply....a nemusis investovat do drahych termoflias, prip. obalov, ktore sa napr. mne neosvedcili.....hrncek mozem len odporucit...netecie, dietatko moze sat z ktorejkolvek strany.....
Ahoj, ja nosim termosku, ale taku pre sportovcou a tu zabalenu v este v taske , ale popripade kupime cestou nejaky dzusik
@zuzana581 aj ja poprosim info o termoske...dakujem
@mamicka30 mozem poprosit ako sa vola ten hrcek dakujem
@vivienka201 tu vyššie som hodila link (z 23.septembra 2012) inak tá mamina je aj tu na koníku v profi bazáre (nick termoflase https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/termof... )
@vivienka201 detsky hrncek LOVI 360
http://www.miminkovo.sk/lovi-360°-pohar-mini-2...
odporucam...
no pozerala som tu stranku taka ista je cena termosky na ktoru sa da aj nasadt cumlik co mi pride vhodnejsie pre dieta a hlavne aby to nevytekalo.a este je ktomu aj obal. dajte si do vyhladavaca termoska JANE stoji asi 21 ecok plus postovne. 🙂
@adka3121 https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/termof... tato mamina ich predáva
@euka210 Ja som chodila s dcerkou von v zime max.na 2 hod. a to bud spala, alebo mi neprišlo, žeby musela stále vonku piť tak, ako v lete.