Ahojte.Viete mi dievčatá poradiť ako si vybrať panvicu?Chcela by som hlavne takú na ktorej sa dá jedlo pripraviť s minimálnym množstvom oleja,nepoškriabe sa tak ľahko a dá sa po prípade dať aj do trúby.Ďakujem za všetky rady.
Ďakujem.
Ja používam už len liatinove. https://kazue.sk/produkt/liatinova-panvica-hlbo...
Sú nezničiteľné neposkrabu sa ani kovovými nástrojmi kedze nemajú žiadnu povrchovú úpravu.
Predtým som používala teflonove no vždy sa mi po krátkej dobe zničili a uvoľňovaní do jedla škodlivé časti.
Liatina je síce drahšia, ale je TOP a keď sa správne starám tak sa vôbec nelepí jedlo. Čím dlhsie ju používam tým lepšie vlastnosti má.
@vilkinka ja mám podobné, dajú sa dať aj do rúry,mám ich už zopár rokov, bez poškodenia http://www.vypredajskladov.com/3-titanovy-riad?...