synček ma 2roky a stale dojčim,,nejake rady ako ho uspať inak ked odmieta kaše a pitie z flaštičky? skušala som wšetko možne ma 2roky a 2mesiace wečer a poobede inak nezaspi...cez den mu už odmietam dať nejak to zahoworim zahram a s nim ale wečer sa neda spusti welky plač flasky s mliekom ani kase nepomahaju aj w noci sa budi ,že chce dojčiť,,dakujem za rady
ahoj, a cez deň malý mliečko nepije?
ja som môjho odstavila tak, že som mu cez deň začala ponúkať mlieko so športovej flašky, po pár dňoch zabrala. keď si na ňu zvykol, tak som raz večer skúsila sadnúť si s ním do kresla v ktorom som večer kojila, zobrala som si ho do náručia, presne ako keď som ho kojila, ale miesto prsa som mu ponúkla flašku. prvý večer protestoval, tak išiel spať hladný, druhý večer už bol v pohode.
alebo možno, ako píše lleniak, odísť na pár dní preč a nech uspáva tatino. držím palce, aby sa Ti to čo najskôr podarilo.
Mne pomohlo jedine povedat, ze mliecko uz nie je a tyzden nespat doma. A hovorit si, ze nepoznam dieta, ktore by slo na vysoku s prsom v ustach, takze raz to prejde. Vela stastia a prespatych noci prajem.