Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako ste zavádzali jednotlivé kaše ? Malý papa na obed zeleninový príkrm. Čochvíľa idem zaviesť na desiatu ovocie a potom by som chcela pomaličky na večeru dávať kašu. Čítala som rôzne odporúčania , že keď sa zavádzajú kaše, ma to byť cez deň zo začiatku . Nie hneď večer. Tak mu mám dať kašu namiesto obednej zeleniny ? A keď bude dobre tolerovať tak to iba presunúť na večeru a na obed pokračovať v zeleninových ( mäsových ) príkrmov ?
ja som davala na obed kazdy den zeleninu (maso) .. na olovrant alebo na veceru som davala kasu a podla toho kolko zjedla tak este mlieko ..zo zaciatku som davala mensie davky a postupne som pridavala viac a viac..
Ahoj Koľko má dieťa mesiacov? Nás učili takto. Od 4 eho mesiaca krupicovú kašu z detskej krupice. Zo začiatku redšiu,normálne z fľaše,len väčsia dierka. V 200ml vody namočiť zarovnanú lyžicu detskej krupice,ktorú močíme 15 minút. Potom krupicu 10 min.varíme a pritom stále miešame. V 50g vody si rozrobíme 8 odmeriek Sunaru .Sunar primiešame do uvarenej krupicovej kaše,pridáme 2 malé lyžičky cukru a 1 lyžičku masla. Uvedieme do varu a hneď odstavíme. To je z knihy ale ak pije mlieko kupované,tak rob z toho. Princíp je v tom, že zo začiatku je kaša riedka a až neskôr dáš hustejšiu. nezabudni namočiť kvôli ľahšej stravitelnosti.
@danicakyselicova 50ml vody a 8 odmeriek um?
ja som mu raz vyskúšala dať kašu od sunaru, chutila mu, odvtedy sme ju dávali pravidelne
ja som proste skúsila či to bude papať či nie
@24erika05 ahoj, ja som dala kašu hneď na večeru a úplne v pohode. Najskôr malé množstvo a potom ešte mlieko, neskôr pol porcia kaše, pol porcia mlieka a teraz už len kaša.