Ahojte, máte niektorá stoličku Cam-Campione, ako ste spokojné?
ivett1 ďakujem za radu, určite si ju pozrieme a porovnáme. Počula som, že tieto stoličky sú síce pevné a krásne, ale trhá sa poťah. Máte s tým skúsenosť?
@martuly minuly rok sa zacal potah trhat v miesach, kde su bezpecnostne pasy...(resp. mi ho zacali trhat moji anjelici 😒 ), ale u nas je treba brat do uvahy aj "vek stolicky"...je maximalne vyuzita uz pomaly vyse troch rokov 😀... ale vyborna otazka, treba si dat na toto naozaj pozor - u vsetkych stoliciek 🙂...a este ma napadla jedna vec, pozrite sa aj na nohy, lebo spodna cast s kolieskami je odnimatelna a ak nahodou netesni, tak bude pri manipulacii vypadavat (upozornil nas na to jeden mily predavac🙂)...tak vam zelam, nech si nakoniec dobre vyberiete 😉
@martuly ahoj kupili ste nakoniec tuto stolicku?ak ano zaujimalo by ma ci sa da ten predny pultik celkom odnimat a ci sa vam ten potah netrha...a este kde ste ju zohnali za najlepsiu cenu.dakujem 😉
@ivett1 ahoj tiez by ma zaujimali odpovede,na otazky ktore som polozila martuli aj od teba.diki 😉
@marcaradko ahoj...ohľadne poťahu som už písala 😉 pultík je pravdaže odnímateľný (ten veľký...), zostane tam taký malý, na ktorý sa ten veľký nasúva...a my sme stoličku kupovali dávnejšie vo veľkosklade v Ba... bolo to vtedy lacnejšie oproti ostatným ponukám cca o 15-20,- eur (450-600,- Sk)... 🙂
@ivett1 takze pultik sa neda celkom dat prec?myslim tym ze dieta by sa prisunulo klasicky ku stolu 😕
@marcaradko ...k stolu sme stoličku prisúvali, lebo sa dá výškovo nastaviť a ten malý pultík bol tesne pod stolovou doskou...ale toto naozaj závisí od výšky stola...inak sme mali stoličku pri stole aj s tým veľkým pultom a v pohode...skúsim priložiť foto🙂... stoličky bez veľkého "jedálenského" pultu a s ním "v akcii" (už s novým poťahom...)...😉
@marcaradko @martuly Ahojte baby, kupili ste napokon stolicku CAM Campioe? Lebo stale som sa nedopatrala, ci sa da ten spodny pultik uplne odnimat alebo nie.
@strapanik ahoj.nie kupili sme nakoniec tuto http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=2200074 modro-zelenu a na tej sa da dat pultik uplne dole.su dva na sebe a maju aj tri polohy smerom dopredu 😉
@marcaradko poťah sa mi trhal, hlavne na boku, kde malý sedel ... podľa mňa je to taký materiál, že sa to bude robiť pri každej stoličke ... ale zase my sme ju naplno využívali takmer 3 roky
my sme mali cam campione a ano musim uznat, ze po roku pravidelneho krmenia 5krat denne sa tie potahy zacali trhat v miestach, ako vychadzal pas...nakoniec som to riesila tak, ze som zavolala do obchodu, kde som to kupila, opytala som sa, co s tym a baba bola tak ochotna, ze mi to nejako vyreklamovala...ale vravela, ze bolo to len preto, ze mali dobre vztahy...inac novy potah stoji 40 eur...
@sareenah
@ivett1 Ahojte, baby a kde ste vy kupovali vase stolicky? ja mam tiez Campione, starsi syn ju naplno vyuzil a musim priznat ze nam sa ten potah zacal trhat dost skoro...skoda ze som to vtedy nereklamovala. teraz budem stolicku potrebovat pre dceru a chcem kupit novy potah, ale tam kde som kupovala nejak so mnou nekomunikuju, ani mail, ani telefonat, tak by sok skusila inde objednat.
Inac sme so stolickou boli velmi spokojni 🙂
@strapanik aj ten spodny pultik sa da odnimat, ale stolicka je dost masivna takze aj ked ju prisunies k stolu nebude tam dieta sediet nadoraz pri stole...ja som to skusila, ale nakoniec sme skoncili aj tak s pultikom 😉
@santana ahoj, my sme nasu kupovali este v baby direct s.r.o. (pravdu povediac, neviem, ci este funguje...) v roku 2007 🙂 ...a pravdaze, uz ma novy potah...ale stav je aj tak stale perfekny 😉 ...a ide dolu aj maly pultik, aj ta zabrana medzi nozickami, takze teraz sa da prisunut aj k nasmu jedalenskemu stolu 🙂
inak nasla som na mimibazare jednu pani, ktora sije potahy na tieto typy stoliciek
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=27991798&tab=0
... len neviem, ci je to este aktualne... 😅
@ivett1 jeeeej dakujem to je super, idem jej hned pisat 🙂 🙂 🙂 dufam ze je to aktualne 🙂 prave dnes sa mi ozvali z 3 obchodov, cena za nahradne polstrovanie sa pohybuje od 37 do 45€ + postovne, to je dost...
My sme tiez kupovali v 2007 ale zda sa mi ze to medzi nohami nejde vybrat na nasej...musim mrknut 🙂
@santana Ahoj, kupovala som ju vo www.matko.sk
uz ich mam overenych, kupovala som tam viac veci a boli mili a ochotni a vraveli, ze novy potah stoji 40 eur...to bolo pred rokom..Tak dufam, ze sa Ti podari kupit krasny potah a stolicka Vam vydrzi v pohode aj pre druhe babo 🙂
@sareenah ahojte my ju mame tiez objednavala som ju na vianoce a tiez z matko.sk--- 🙂
@santana skus si dat usit z takej makcenej kozenky, skoro ako eko-koza (ale tato po case nepraska a neosuchuje sa ako ekokoza...-mali sme sedacku...), alebo mikrovlakno (vyborne sa udrziava 😉 )...ja mam teraz potah z tej kozenky a vyzera to vyborne (len to nie je vzorovane...ale mne to neprekaza, aspon sa lepsie hodi k interieru 😀 ) a perfektne sa udrziava... a hlavne netrha sa a zda sa mi, ze ani nema nabeh 😵 ...a nie je studena na dotyk, rychlo sa zahreje, takze netreba ziadne "oblozenie" chrbatika a pod....
@ivett1 ahoj, velka vdaka za ten link na pani z MMB, prave dnes mi dorazil potah do stolicky od nej. Vyzera perfektne.
@sareenah stalo to 464 Kc ale dala som si to poslat kamoske do ciech a ta mi to dnes priviezla. (prisla k nam na hokej 😀 😀 😀 ) cize to vychadza cca 19€, keby to pani posielala na slovensko je to tusim 27€
Hned som ho nasadila do stolicky a je ako uliaty a na pohlad velmi kvalitne usity, kraje su obsite latkou takze by sa nemali rozist ako sa mi to stalo na origosi kde su tie spoje ako zvarene... no a je na nerozoznanie od originalu. A to nehovorim ze pani som v nedelu vecer pisala a ona ho hned v pondelok usila a hned aj poslala 🙂 🙂 🙂
@sareenah par prispevkov vyssie je link od @ivett1 ale pripojim este raz 🙂 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=27991798&tab=0 dam potom vediet ked uz budeme pouzivat stolicku ci drzi 😉 🙂
@santana no ked som videla ten inzeratik tusim ani nebudem cakat, kym sa mi potah roztrhne a spravim si radost uz teraz 😀 len este pockam ci to bude chlapec alebo baba 🙂 Lebo ked mi v obchode vymenili potah teda vramci akoze ich dobrych vztahov s dodavatelom, tak mi uz nedali rovnaky, ale v podstate sa ku konstrukcii hodi...ale ked sa moze hodit viac...preco si aspon niecom nespravit radost pri druhom dietati, ked uz po prvom vsetko mame...no nie? 😵
Mame tuto stolicku uz nejaky ten rok a popruhy su spinave. Neviete, ako ich mam dat dole a oprat? Dakujem
ahoj...my síce nemáme cam-campione, ale máme neonato multiplo a tieto dve stoličky sú doslova identické 🙂 ...takže, ak ti to nebude prekážať, pridám našu pozitívnu skúsenosť, možno ti pomôže...
my sme s ňou ešte stále spokojní a už by som nemenila...kupovali sme ju pred troma rokmi (ešte pre moju dcérku a potom ju "zdedil" synček), takže nám už ten rôčik slúži... inak stolička je stabilná a priestranná, keď ju už nepotrebujete, dá sa rýchlo a jednoducho zložiť a samostatne stojí (nemusíte ju opierať, ušetríte priestor)...okrem toho má kolieska, ktoré naozaj uľahčujú manipuláciu pri presune (aj s dieťatkom v stoličke)... (u nás ju často presúvame z kuchyne do obývačky a späť🙂) ...a má ešte jedno plus - košík na hračky a "iné dôležité veci mojich anjelikov"... výborná vec😉