Ako ste riešili jedlo pre 10-mesačné dieťa, ktoré prvý raz letelo?

honey666
19. júl 2022

Ahojte, syncek bude mat 10 mesiacov a chystame sa vtedy na nas prvy vylet , budeme v hoteli, ranajky-vecere su zabezpecene, to viem ze mu nieco z toho tam dam, ale ako ste riesili obedy? Tiez ste objednali nieco take co moze papat? Ale ked to je riadne korenene solene, nemam kde mu tam vyvarat a naparovat jedlo, izby su bez chladnicky a mikrovlnky.. ako ste to riesli? A tie kupovane mixovane srajdy kupovat nechcem. On papa uz v podstate vsetko, aj od nas ked jeme normalne zje, ale tam nebudem vediet ako je jedlo korenene atd. Dakujem za rady 😀 a napiste mi aj vychytavky ktore ste potom zistili ze na prvy vylet s dietatom urcite treba. Dakujem

pato88
19. júl 2022

Ahoj, nas tiez nechcel tie kupovane, tak sme mu davali take tie kase, co sa zarabaju s vodou a domace ovocne vyzivy, ovocie, chlieb, piskoty ... a normalne v restike od nas, take potraviny, ake uz mohol... bolo to slane, korenene, sladene, ale prezil bez nasledkov tych par dni. Popripade sa mozte v restike opytat, ci mu vedia pripravit nieco bez soli, ako ryzu, zemiaky. Vychytavky : my vzdy chodime s bielym sumom vsade, nejakymi hrackami, aby sa v izbe pohral sam, knizka na cestu, takemu malemu som este aj jeho vlastny uterak bravala, podbradnik a jeho maly pribor. Pekny vylet zelam.

miadi
19. júl 2022

Sak normalne okostujes ci je to korenene.. alebo objednas jedlo ktore poznas. Ratam ze nejdes niekde do dzungle ci amazonky. Banany su vsade rovnake aj ine ovocie. Zbytocne stresujes. Bude jest to co ty tak ako doma len to uvari Niekto iny.

amelie2017
19. júl 2022

Tie kupovane mixovane srajdy su omnoho viac kontrolovane ako ked kupis maso a zeleninu v supermarkete. Takze ak si sama nepestujes a nechovas, alebo nekupujes od ozaj overeneho predajcu, mozno mu davas este horsiu kvalitu ako zo skla. Plus teda muz robil v kuchyni vo viacerych hoteloch a radsej by som dala dietatu to jedlo zo skla ako pre neho vybrala nieco z ponuky hotela. Ja som mala stastie, ze vzdy, kde som robila ponukali ozaj kvalitne jedlo, ale on tento rok odisiel z 3, lebo nedokazal davat ludom jest to, co ho nutili.
Ale k teme, kase, co sa zarabaju do vody pripadne do umeleho mlieka, ovocie, avokado s bananom/ broskynou,..neviem ci ti uz zje chlebik. Dalsia moznost je ak mas avent 3v1 zobrat ten a varit v nom. Aj ked ak idete letecky, asi nie