Ahojte, ako sa ohrievaju prikrmy? Bud zmrazene alebo len studene kasicky, dakujem
ja ohrievam vylucne v horucom kupeli...zmrazene by sa mali tiez (ale tusim najskor vymrazit prirodzene v chladnicke). Kasicky neohrievam, tie sa maju len cerstvo zarobene papat...
Malu som hlavne kojila...ak som dokrmovala, UM som robila vzdy cerstve, prip. hned po vychladnuti trosku ohriala, ale znova v horucom kupeli (tusim sa to vola nejak inak... proste horuca voda v hrnci a do toho ide nadobka s papanicou). Ale poznam kopec ludi ktory by snad do mikrovlnky strcili aj dieta, nielen flasu s mliekom a prikrmy.
bud v ohrievaci na flasy,ak je k tomu prisposobeny,alebo ich nechas ponorene v horucej vode.poriadne to potom premiesaj,aby to malo rovnomernu teplotu.a myslim,ze bezmliecne mozes na par sekund aj v mikrovlnke.ale len prihriat,urcite nie rozmrazovat.
Ja zohrejem vodu vmikrovlnke potom dám mlieko do toho a jedlo zmrazené dám teraz rano na radiátor a potom prihrejem v mikrovlnke nikoho mirkrovlnka nezabila
@bettya vo vodnom kúpeli, normálne v hrnci, v mikrovlnke... (aj keď pri tej mikrovlnke tu pár žien asi vylezie na plafón, ale aj to je spôsob a nepoznám nikoho, kto by umrel na jedlo zohriate v mikrovlnke)