Prosim vas mamicky aku pripravu prikrmov preferujete? Napr masko so zeleninou naparovat v parnom hrnci a pomixovat, alebo vsetko uvarit v hrnci ako masovy vyvar a potom mixovat? Ako je to vlastne chutnejsie? Doteraz mala len zeleninu a napr mrkva je z toho parneho hrnca hnusna, moc taka vyrazna, malej moc nechuti. Dakujem.
Nemixovať, len potlačiť vidličkou.
Varila som ako vývar v hrnci - chutnejšia je kombinácia zeleniny napr. mrkva zemiak, mrkva brokolica...a por. aj pridaním mäsa sa chuť zlepší.
Uvarila som ako vývar v hrnci a rozpučila vidličkou. Jednému tak chutilo všetko a veľa, druhému vôbec nič 😄
Jaasné, že hladšie je ide lepšie, len sa môže stať, že potom bude mať problémy s kúskami, preto radšej nemixovať, aby si na hladkú stravu nezvykla
@thoughtfulweirdo moja spapa taku malu porciu, len robi ksichty, ze ble co mi to davas😂
Na ig profil peknepapaj, začala s podľa nej a maly mi zje porciu okolo 120-150g čiže super. Dávať zmesy, nie len jeden druh, to sa mi osvedčilo. Varím v hrnci s malo vody, potom to zmixujem spolu aj s tou vodou a mam hladké pyré. Mäso začnem dávať až o pár týždňov, a to asi budem variť zvlášť.
Mam parny hrniec na prikrmy. Asi to nie je chutnejsie, ale pre mna jednoduchsie.
Nie každá zelenia chutí dobre aj za surova - napr. mrkvu som mala raz mega zlú už pred varením.
Chuť príkrmu sa vylepší keď sa zelenina bude variť spolu s mäsom.