Baby ako pripravujete čerstvé čučoriedky ako ovocny prikrm? Surové mu to nechcem dat, bojím sa ze takú guľku prehltne a zadusi sa, mam ich cerstve len rozpucit? A čo so šupkou? Alebo nejak uvariť?
ja som čučoriedky nedávala, ale skúsila by som ich roztlačiť/rozmixovať s nejakým iným ovocím, prípadne ak už dávaš jogurt tak do jogurtu primiešať, alebo do nejakej kašičky
Rozmixovala
8 mesacny praskal cucoriedky jedna radost... A starsie boli kusok starsie, kedze su letne... Ale zase kamoska musela supat hrozno, lebo maly sa jej supkou dusil... Bud pri nom a pozoruj ho... Keby nieco, tak zasiahnes a budes riesit potom...
hlavne ich nedávaj veľa naraz, aby nemal zápchu
Aké veľké dieťa?
nasmu som zacala davat najskor rozmixovane v prikrme a asi od 8M je normalne v celku 🤷♀️ ale tak on je pekny papkac a velmi pekne je kusky uz dlho - cucoriedky a maliny ma najrdasej
@janickacrazy kanadské čučoriedky co sú teraz v obchodoch nezapchavaju ako naše lesné.
@viestta aha, som nevedela
Ja som iba krajala na polovicu, aby to nebola gulicka v zle rozlozitelnej supke. Pekne popapala aj mala zabavku.
Ma 7,5m
Na začiatok môžete párkrát podučiť, potom stačí krájať na 1/2, môžete si pozrieť aj na instagrame blw profily, tam máte pekne uveden, ako ponúkať rôzne ovocie/zeleninu, aby to bolo bezpečne.
@janka_266 máš prosím nejaké konkretne účty na Instagramd s takouto tematikou?
Normalne celu. Ale musi byt velka aby sa nou dieta nezadusilo, pripadne z nej odhryzavalo. Dodnes ponukam tak, ze popreberam tie najvacsie a tie mu dam. Vezme si do rucicky a sup do pusy.
Blwkrokzakrokem a minispajz sledujem ja.
zo zaciatku by som pomixovala a uvidis postupne, ze ako by to bolo dobre, tym, ze pomixujes nepokazis vobec nic 🙂
Ja som to pucila so supkou alebo ked sa ti chce tak na 4 casti porez😊