Ideme na dovolenku, kúpila som zeleninovo mäsové prikrmy v skle, ze to malý bude mat na obed keď budeme vonku. Robíte to tak ze v čase obedu vojdete do reštaurácie a prikrm vám ohreju v tej sklenenej fľaši? Alebo prikrm dáte do nejakej nádoby ci čoho a dáte im to ohriať tak? Ďakujem za všetky rady
@niekto2hy na prechádzke, mimo penziónu a auta
Do termosky horúcu vodu a vo vrchnaku sa dá zohriať.
@niekto2hy akože myslíš ze namočiť pohár s jedlom do vrchnák s vodou?
Presne tak a lyžičkou premiešať.
V restike mi to vzdy ohriali. Mimo restiky prikrmy nejedli, ale ak by trebalo, tak vsade maju mikrovlnku a prihreju v pohode... Alebo ja som vedela, ze napr starsia mala rada mozarellove spagety aj studene
To ti tak v živote neohreje ako ti poradila vyššie..
Ja by som kúpila termo obal a poriadne to ohriala pred cestou dala do toho a vydrží to v lete dlho horúce..
V lese reštauráciu asi nenájde... A pri mori to zohreje aj slnko.😎
@niekto2hy tak v lese da suchu stravu a potom v civilizacii ohreje... Pochybujem, ze by isla na par dni do lesa...
Ano, aj my takto... Alebo to jedol neohriate, nic sa mu nestalo.
@guiseppinka A keď nebude elektrina?
Mávala som so sebou nádobku o trochu väčšiu ako fľaštička s príkrmom a v kvalitnej termoske horúcu vodu. ohrev bol jednoduchý.
@niekto2hy jasne, celoslovensky vypadok elektriky... S prikrmami som prezila asi 2,5 roka a teda ani raz sa mi to nestalo...
Neohrievam to, pokial.to neni z.chladnicky, tak.to malo taku ok teplotu a vzdy zbastil.
Existujú aj termosky na jedlo...ja som mala konkrétne od hip hop (ci ako sa to vola)...tam som to dala ohriate viac ako bolo treba a vydržalo to aj pol dna na teplote na papanie
Podľa mňa sa dieťaťu nič nestane keď dva-tri krát nebude mať teplý obed, ja by som to dala v takej teplote aké to bude keď otvorím sklo 🙈
Na výlety beriem jedlo do termosky, mám od skip hop a teplé tam vydrží aj pol dňa.
Skús "baby keď weaning". Bábätko môže jesť to čo vy, je to naozaj praktické
Prispôsobili sme sa malému, v čase jeho stravovania sme boli v apartmáne, bolo aj tak horúco na obed, nikde sme nechodili vtedy a tam som jedlo zohriala v mikrovnke. Ja by som sa bála najma v lete prikrm otvoriť,zohriať,dať do termosky a potom to nosiť so sebou aj pol dňa a tak mu dať.. potom už radšej iba tak,po otvorení fľašky,bez zohrievania. Ale je pravda,že ja som paranoidna,odkedy maly schytal v najväčších horúčavách hnačky a pre dehydratáciu som s ním bola hospitalizovaná na infekcnom.. 😬 Môžete ešte skúsiť poprosiť obsluhu,aby mu prikrm zohriali, ak budete v reštike.
Ake je babo velke?mimo domu,ak sa nedalo ohriat,sme davali presnidavku.pripafne sme zastavili na cerpacke a tam mi ohriali.alebo som mala kupovanu kasu, v termoske teplu vodu a zaliala. Pripadne mi zaliali v restike.ked uz dlhsue papal prikrmy,dali sme kupeny vyvar-poluevku a pod.
V lete som sa netrapila s ohrievanim a nechala ho jest prikrm izbovej teploty. V zime som to ohrievala na telesnu teplotu... bud medzi stehnami ked sme boli v aute alebo v podprsenke pod bundou ak sme boli za pochodu.😀
Vonku je kde?