Ako ohrievať príkrm na dovolenke?

5. máj 2022

Ideme na dovolenku, kúpila som zeleninovo mäsové prikrmy v skle, ze to malý bude mat na obed keď budeme vonku. Robíte to tak ze v čase obedu vojdete do reštaurácie a prikrm vám ohreju v tej sklenenej fľaši? Alebo prikrm dáte do nejakej nádoby ci čoho a dáte im to ohriať tak? Ďakujem za všetky rady

niekto2hy
5. máj 2022

Vonku je kde?

autor
5. máj 2022

@niekto2hy na prechádzke, mimo penziónu a auta

niekto2hy
5. máj 2022

Do termosky horúcu vodu a vo vrchnaku sa dá zohriať.

autor
5. máj 2022

@niekto2hy akože myslíš ze namočiť pohár s jedlom do vrchnák s vodou?

niekto2hy
5. máj 2022

Presne tak a lyžičkou premiešať.

guiseppinka
5. máj 2022

V restike mi to vzdy ohriali. Mimo restiky prikrmy nejedli, ale ak by trebalo, tak vsade maju mikrovlnku a prihreju v pohode... Alebo ja som vedela, ze napr starsia mala rada mozarellove spagety aj studene

zuzana212722
5. máj 2022

To ti tak v živote neohreje ako ti poradila vyššie..
Ja by som kúpila termo obal a poriadne to ohriala pred cestou dala do toho a vydrží to v lete dlho horúce..

niekto2hy
5. máj 2022

V lese reštauráciu asi nenájde... A pri mori to zohreje aj slnko.😎

guiseppinka
5. máj 2022

@niekto2hy tak v lese da suchu stravu a potom v civilizacii ohreje... Pochybujem, ze by isla na par dni do lesa...

ailiba
5. máj 2022

Ano, aj my takto... Alebo to jedol neohriate, nic sa mu nestalo.

niekto2hy
5. máj 2022

@guiseppinka A keď nebude elektrina?

vulka
5. máj 2022

Mávala som so sebou nádobku o trochu väčšiu ako fľaštička s príkrmom a v kvalitnej termoske horúcu vodu. ohrev bol jednoduchý.

guiseppinka
5. máj 2022

@niekto2hy jasne, celoslovensky vypadok elektriky... S prikrmami som prezila asi 2,5 roka a teda ani raz sa mi to nestalo...

evica17
5. máj 2022

Neohrievam to, pokial.to neni z.chladnicky, tak.to malo taku ok teplotu a vzdy zbastil.

jahodka11611
5. máj 2022

Existujú aj termosky na jedlo...ja som mala konkrétne od hip hop (ci ako sa to vola)...tam som to dala ohriate viac ako bolo treba a vydržalo to aj pol dna na teplote na papanie

ysseba
5. máj 2022

Podľa mňa sa dieťaťu nič nestane keď dva-tri krát nebude mať teplý obed, ja by som to dala v takej teplote aké to bude keď otvorím sklo 🙈

zuzuky
5. máj 2022

Na výlety beriem jedlo do termosky, mám od skip hop a teplé tam vydrží aj pol dňa.

lenka567899
5. máj 2022

Skús "baby keď weaning". Bábätko môže jesť to čo vy, je to naozaj praktické

oblecenie99
5. máj 2022

Prispôsobili sme sa malému, v čase jeho stravovania sme boli v apartmáne, bolo aj tak horúco na obed, nikde sme nechodili vtedy a tam som jedlo zohriala v mikrovnke. Ja by som sa bála najma v lete prikrm otvoriť,zohriať,dať do termosky a potom to nosiť so sebou aj pol dňa a tak mu dať.. potom už radšej iba tak,po otvorení fľašky,bez zohrievania. Ale je pravda,že ja som paranoidna,odkedy maly schytal v najväčších horúčavách hnačky a pre dehydratáciu som s ním bola hospitalizovaná na infekcnom.. 😬 Môžete ešte skúsiť poprosiť obsluhu,aby mu prikrm zohriali, ak budete v reštike.

zorkahorka
5. máj 2022

Ake je babo velke?mimo domu,ak sa nedalo ohriat,sme davali presnidavku.pripafne sme zastavili na cerpacke a tam mi ohriali.alebo som mala kupovanu kasu, v termoske teplu vodu a zaliala. Pripadne mi zaliali v restike.ked uz dlhsue papal prikrmy,dali sme kupeny vyvar-poluevku a pod.

andreatytler
6. máj 2022

V lete som sa netrapila s ohrievanim a nechala ho jest prikrm izbovej teploty. V zime som to ohrievala na telesnu teplotu... bud medzi stehnami ked sme boli v aute alebo v podprsenke pod bundou ak sme boli za pochodu.😀