Ako odstavím dcérku od kojenia?

zvonkohra
23. sep 2010

Ahojte mamicky chcem radu ak niejaka bude...Dcerka ma 8 mes.este niejaky ten cas by som ju chcela kojit ale mam uz teraz obavy ako ju vlastne odnaucim resp.odstavim od mliecka ked mi nechce ziadne umele mliecko uz som skusila asi kazdu znacku ked som mala obdobie ze ju prestanem kojit....budem ju asi velmi trapit a ak bude velmi placliva ako sa poznam zasa jej ponuknem moje mliecko 😒 prosim piste iba mamicky co ste mali taku skusenost dakujem

denisaivan
24. sep 2010

Moja dcerka je v osmom mesiaci a stale ju kojim.Pred dvoma tyzdnami som mala problem,lebo som ju musela na 8 dni odstavit od MM.Musela som vybrat silne antibiotikum.Mala nechcela flasu ani vidiet.Vyskusala som mnozstvo cumlikov na flasu,umelych mliek a krupic,ale nic nepomohlo.Tak som to vzdala.Teraz malu ucim pomalicky na poharik a celkom jej to ide.Vcera som si precitala na stranke annag krasny a velmi mudro napisany clanok o kojeni.Urcite si ho precitaj.Myslim,ze zmenis nazor a malu budes kojit co najdlhsie ako to bude mozne.Aj ja som zhruba pred dvoma mesiacmi rozmyslala o tom,ze do roka malu odstavim od kojenia.Ale po vcerajsom precitani toho clanku to urcite neurobim a budem ju kojit aspon do dvoch rokov.Dufam,ze sa mi to podari.Ved popri kojeniu,zena moze normalne fungovat a 🙂 aj chodit do prace.Prajem vsetko dobre. 🙂

ludka140281
24. sep 2010

moja prva sa odstavila sama,ked mala 13mesiacov......proste rano som nakojila a vecer nechcela,dala som jej teda flasu s polotucnym a bolo po probleme 😉 ...dovtedy flasu nechcela