Ako naučiť dieťa na fľašku?

moninka666
30. aug 2016

Maminy ako ste naucili svoje deticku cucat z flasky?mala ma 5mesiacov kojim plus pridavam zeleninove prikrmi na odporucania dr...avsak chcela by som jej davat uz aj cajik ale vobec nechce chytit flasku..

dominikav123
30. aug 2016

@moninka666 skús fľašu s náustkom MAM. Naša tiež fľašu nechce ale z toho Náustku občas vodu potiahne. Inak som skúsila aj Avent a z toho nevie.

mimi8814
30. aug 2016

nepotrebuje cajik ked ma tvoje mliecko.... cajik jej nic neda

moninka666
autor
30. aug 2016

@mimi8814 ale malu aj dost zapeka mozno troska cajiku by jej pomohlo..nevravim ze vypit 200ml..len tak pocuckat

mimi8814
30. aug 2016

@moninka666 ak chces jeje silou mocou davat skus lyzickou, alebo striekackou... ja osobne by som sa bala flasky, kvoli kojeniu... samozrejme je to tvoja vec😉

dominikav123
30. aug 2016

@moninka666 v inej téme píšeš ze uz prikrmujes takze ju kľudne moze zápekat z toho hlavne ked dávaš toho uz toľko. To malé telo si musi zvyknúť. Skús jej dať slivkovu výživu to vraj deťom pomáha.

moninka666
autor
30. aug 2016

Dakujem za rady😊

martinka6282
30. aug 2016

@moninka666 mala som ten istý problém, skús normálny pohár....moja má pol roka a keď jej ho podrzim krásne sa napije...samozrejme na začiatku bude všetko mokré ale po cca mesiaci pije už veľmi pekne 🙂

siska53
30. aug 2016

@moninka666 nuz.. Syn sa naucil,ked mal cez 3m.,ale mala az ako rocna. Aj to so specialnym sosakom.
A vselico sme skusali. Prosto ona len prsnik.

Cajik no neviem,skor ju moze zapekat este viac. Kebyze ma vetriky,tak poviem ok,tak jej daj nesladeny nejaky feniklovy.

Neviem,preco ti kazala uz prikrmovat..nema to z toho? Myslim tu zapchu..niekto odporuca skor slivkovu stavu - trochu samozrejme.

siska53
30. aug 2016

@mimi8814 v tom veki sa uz nemusi bat. Nas po vyse 3m.vedel striedat flasu s prsnikom,ak bolo obcas treba mu dat z flase -nebola som doma ja alebo sme sli von (pri nom som sa este hanbila dojcit vonku).

nini1010
30. aug 2016

No ja som mala tiez presne tento problem.taketo dieta si najde nejaku flasu na ktoru sa chyti len treba oskusat viac vumlov.mne sa osvedcila tie vlaska z DM MAM,ta ktora ma to specialne upravene dno aby si dieta nemuselo pustat vzduch.na tuto sa mi naozaj chytila.tiez som riesila ze ona nechce flasku a ze mam pomaly menej a menej mlieka a stresovala som sa figu.nakoniec som pochopila ze ked to bude potrebne a nebude mlieko tak ju hlad donuti tahat z flase a tak i bolo 🙂

nini1010
30. aug 2016

Ale este ma napadlo ze predsa ak citis potrebu dat jej fenikel tak proste ty pi take case alebo si urob rascovu polievku s vajickom,to predsa vsetko prejde do mlieka.co jes ty to z teba je dieta.