Ahojte maminy, ako sa vam podaril prechod na slamku ? od narodenia pouzivame avent natural. Skusala som ponukat flasu so slamkou casto ale skor do toho kuse. Skor pochopil ako sa napit z pohara, to je ale pracne lebo sa vzdy obleje cely a v zime je to obzvlast neprakticke.
Len musí skúšať. Kým sam na to nepride, žiadne finty nepomôžu.
@ligyakovak_gmail vobec sme nepouzivali slamku 🤷🏼♀️ Pila z poharika, najpr z takeho s dierkami co tiekol a potom z normalneho skleneneho. Na cesty mala taku flasu s cucakom.
@ligyakovak_gmail u nas vsetky deti naucil dedko 😄 nie zeby sme my nechceli, ale asi mal z toho radost 🙂 dal do pohara co najviac vody, skoro po okraj a dal slamku (tym padom sa velmi dieta nemusi namahat) a robil take s ustami, ako ked robite rybku 😄 deti opakovali a takto sa naucili pit so slamkou🙂
Moja mladšia vedela nejako hneď sama, ale staršia nad tým maturovala. Pomohlo keď som jej kúpila ochutené mlieko v krabičke a trochu stlacila krabičku aby jej odtiaľ cez slamku vyšlo do úst. Keďže bolo sladké hneď sa chytila 🙈
Moj pochopil pri ovocnych kapsickach ako treba cucat, potom to uz slo
Ja som to môjmu vysvetlila, že som mu to ukazovala a hovorila napi sa dookola a naučil sa to do pól hodinky 😃
Moja pije z obyčajnej flasky zo sosakom asik len skusat co bude pre neho najlepsie
@ligyakovak_gmail nooo neviem či ja mám zázračne decko ale môj pije so slamky už asi od 8 mesiacov. Keď nie menej. Skúšaj. Skúšaj skúšaj úkaz mu to ako ma dať pusinku. Skúšaj naučí sa