Ahojte, mám 3 mes. dcérku, je iba na UM. Chcem sa spýtať, ako ste kŕmili svoje deti, keď ešte nevedeli sedieť? Zatiaľ neprikrmujem, len hľadám vhodný spôsob, prípadne stoličku. Kŕmenie v kočíku, vo vajíčku úplne zamietam. Chcem to mať úplne čisté a nepoškodené, keďže to stálo riadne veľa...Celkom sa mi pozdáva stolička stokke tipp trapp s tým newborn setom, ale zdá sa mi to predražené 😒
Dakujem za každú cennú radu! 😉
hojdacie kresielko ktoré sa dá zafixovať. napr. od fisher price, dajú sa aj polohovať, aj zafixovať. a celý poťah sa dá dať dole a v klídku oprať.
@myskacici Ja som kŕmila aj vo vajíčku - napríklad. No a ak chceš mať pri malom dieťati všetko čisté a nepoškodené lebo to stálo veľa - tak si si nemala kupovať tak drahé veci alebo si všetko pekne obal igelitom a najlepšie nechaj v krabici a odlož - takto ti to určite ostane čisté a nepoškodené....
@mirka17 - čo si - aj to stálo veľa a bude to chcieť mať nepoškodené a čisté.....
My sme mali babatkovske kresielko, kde bolo dieta trocha vyssie, ale nesedelo.. Da sa vyuzit tak aj sportova cast kocika..
My sme sice prikrmovali az od 6.m.,ale vtedy este nesedeli,tak som ich mala na kolenach. Ked maly vedel sediet,kupili sme stolicku. Ta sa dala aj trosku naklonit ako vo vajicku keby dieta bolo,tak neskor som tak aj malu davala.
Zaspinenie som neriesila,lebo aj tak v kociku jedavali,obaja,pred maloubsom ho len opat dokladne vycistila. A zas ho az tak strasne nezaspinili.
my mame toto: http://www.bol.com/nl/p/fisher-price-2-in-1-sch... polohovatelne, babo/ditko zapnes, takze nevypadne. Vsetko sa da dat dole, oprat. Alebo maj ditko v naruci/nech sedi/opiera sa o teba na tvojich kolenach a tak ho krm. Deticky velmi radi kychaju pocas jedenia. Tak fliacikom sa velmi neubranis.
S tym, ze chces mat vsetko ciste a neposkodene daleko nedojdes. Deti hadzu, packaju. Neviem,ci budes chciet kazdy vecer travit upratovanim, pranim cistenim. Ked ti zacne ditko lozit, chodit a hlavne, ked objavi kaluze, blato to potom bude srandy.
ja som krmila tiez v takom lehatku, potah sa dal prat, ale zase male nezababre jedlom tak, ako vacsie ked uz chce papat same 😉 tiez sa da krmit v autosedacke, len das pod babo nejaku starsiu vacsiu osusku, ak je hrubsia, nepresiakne (to mozes dat pod babo aj kocari, v lehatku pri krmeni)
Ahoj ja som prikrmovala v pololahu na lavej ruke a s pravou som krmila ties mali 3m.Ked som zacinala a dalo sa to potom stolicka
ja som dceru krmila normlane na rukach a potom prikrmy som davala od 4 mesiaca ukonecneho tak, ze na vankusi opreta bola do takeho mierneho lahu a dala som jej pod krk plienku a podbradnik, takze nehrozilo, aby som nieco zaspinila, vacsinou na noc len ryzova kasicka a cez den som krmila v sport. kociku v pololahu, ktory sme mali len vnutri, alebo tak , ze na mne bola opreta o ruku v polosede na mojich kolenach a druhou rukou som naberala a krmila. tak ma to mama naucila, kedze sme ziadne lehatko nemali a tak to nase mamy robili.. Nevidim v tom problem..
Ale ked chces, su polohovatelne jedalenske stolicky, ktore su aj do takeho pololahu ako lehatko, takze to sa da vyuzit a nakrmis v pohode, ked to kupis.. ja mam vyhliadnutu taku od ZOPA 🙂 mam jju v albume Nase drobatko.
v polohovatelnej stolicke
ja som tak krmila v kresielku hojdacom, dalo sa dat do stabilizovanej polohy, pololahu a bolo to super
Stolicky Fabula su sklapatelne - da sa tak ako vo vajicku dat babatko, aj vyskovo nastavitelne - odporucam, maju aj dve tacky, co je na nezaplatenie... Nviac, aj ten potah je umyvatelny, je k tomu aj teply potah, a v pripade potreby sa ten umyvatelny potah da aj novy kupit....
ja krmim vo vajicku alebo hojdacom lehatku. mam tam uterak/plienku aby to nebolo uplne zabrblane a mala ma podbradnik s rukavami,takze zatial sa to da. veci pre deticky kupuj aj na "zaspinenie" inak ta asi porazi a pri malych detoch sa nedoperies, viem o com hovorim 😀 zabudni ze ti veci ostatnu tiptop.
Stolicka Peg Perego Prima Pappa sa da dat do takmer lahu, odporucam ju, bola vyborna pre nesediace a neskor aj sediace dieta.
Ako krmili naše mamy,babky? a ja takisto,lebo deti mám už dospelé......zobrať dieťa na ruky,posadiť si ho na svoje kolená a jedlo sa...nikdy mi nejaká špeci stolička nechýbala,chápem,že všetko sa vyvíja a ponuka je neskutočná,ale nie všetko čo nám obchod ponúka je aj nutné kupovať 😉
Na ruky A papať... Žiadna veda, investícia nulová. Ja mám tri deti A všetky jedli tak... Ani ma nenapadlo nikdy premýšľať nad tým, ako ich budem kŕmiť :D
my sme mali kresielko, inak som sa pobavila, že autorka chce mať všetko tip toplebo to bolo drahé 😀 , načo niekto kupuje pre deti drahé veci ak sa bojí pošpinenia?, rozum mi zastáva!
ahoj, ja krmim maleho uz 2 mesiace v detskom kresielku, kde maly nesedi, ale je v takej pololeziacej polohe, dam mu tam este pod neho celeho plienku bavlnenu, ale uz papame pekne cisto. mame 6mesiacov teraz , stolicku sice uz mame, ale este ho v nej nekrmim . 🙂