Ako dlho varit nastruhane jablcko ?
Už môže aj surové, ale ak chces variť, stačí krátko napariť, pár minút 10 napr, ale nemusíš vôbec
Nastrúhané variť nemusíš, ja ak varím tak ho dám na kocky a keď je mäkké, cca 3 min. tak popučím vidličkou. Maly má 6mesiacov.
nikdy som jablka nevarila, naco prisli by o vitaminy. ak chces silou mocou varit, staci par min. ak podla toho ci chces kusky alebo kasu
To som ešte nepočula, že variť jablko
Vôbec
tak aby ti ho zjedlo 🤷🏻♀️ skus najprv surove, ak nebude chciet, podus domakka. mne moj napriklad surove jablko nezje doteraz, ani nastruhane uplne na jemno a to uz ma cochvila 1,5roka a zuby aj na rozzuvanie.
Však ochutnaj 🫣. Každé jablko je iné, každé rajbadlo je iné. Možno stačí minúta, dve. Ak ho potrebuješ variť!
par minut staci
a pre vysvetlenie, nam sa napr dieta zo suroveho jablka komplet vyhadzovalo, bio zo zahrady, aj kupovane, z kazdeho jedneho, z vareneho nie, tiez som musela len varit....
Nevariť. Jablko, banán atď sa nevaria. Ak chceš dat tepelne upravené (ale teda s vedomím, že živiny v ňom "zabiješ" varom) tak stačí chvíľku podusiť.
naozaj urobis lepsie ked mu ho das surove. ved ak este len zavadzas tak daj len dve tri lyzicky a to mu surove isto neublizi uz je to velke dieta, nema 4 mesiace. ak nutne potrebujes napar ale teda vyrazne tym znizis mnozstvo zivin.
Na čo to chceš varit? Nerozumiem
Vôbec, načo?
Prečo ho chceš variť?
Najlepšie je surové nastrúhané.