Ako dlho variť nastrúhané jablko pre 8-mesačné dieťa?

3. feb 2024

Ako dlho varit nastruhane jablcko ?

patka06
3. feb 2024

Prečo ho chceš variť?
Najlepšie je surové nastrúhané.

klip0
3. feb 2024

Už môže aj surové, ale ak chces variť, stačí krátko napariť, pár minút 10 napr, ale nemusíš vôbec

veronikam33
3. feb 2024

Nastrúhané variť nemusíš, ja ak varím tak ho dám na kocky a keď je mäkké, cca 3 min. tak popučím vidličkou. Maly má 6mesiacov.

kacena4
3. feb 2024

nikdy som jablka nevarila, naco prisli by o vitaminy. ak chces silou mocou varit, staci par min. ak podla toho ci chces kusky alebo kasu

rfrd12
3. feb 2024

To som ešte nepočula, že variť jablko

vroni
3. feb 2024

Vôbec

pukina
3. feb 2024

tak aby ti ho zjedlo 🤷🏻‍♀️ skus najprv surove, ak nebude chciet, podus domakka. mne moj napriklad surove jablko nezje doteraz, ani nastruhane uplne na jemno a to uz ma cochvila 1,5roka a zuby aj na rozzuvanie.

anketkarka
3. feb 2024

Však ochutnaj 🫣. Každé jablko je iné, každé rajbadlo je iné. Možno stačí minúta, dve. Ak ho potrebuješ variť!

lucik194
3. feb 2024

par minut staci

a pre vysvetlenie, nam sa napr dieta zo suroveho jablka komplet vyhadzovalo, bio zo zahrady, aj kupovane, z kazdeho jedneho, z vareneho nie, tiez som musela len varit....

mima172
3. feb 2024

Nevariť. Jablko, banán atď sa nevaria. Ak chceš dat tepelne upravené (ale teda s vedomím, že živiny v ňom "zabiješ" varom) tak stačí chvíľku podusiť.

pralinka25
3. feb 2024

naozaj urobis lepsie ked mu ho das surove. ved ak este len zavadzas tak daj len dve tri lyzicky a to mu surove isto neublizi uz je to velke dieta, nema 4 mesiace. ak nutne potrebujes napar ale teda vyrazne tym znizis mnozstvo zivin.

lasona
3. feb 2024

Na čo to chceš varit? Nerozumiem

martul
3. feb 2024

Vôbec, načo?