Ako dlho ste prevárali vodu pre detičky?

katches69
25. okt 2022

Mamicky ako dlho resp dokedy ste prevarali babatkam vodu?

paciko9
25. okt 2022

@katches69 neviem ako ine mamicky ale ja do roka🙂

martinka13
25. okt 2022

Do 1 roka cca

jaga18
25. okt 2022

Malý má 15 mesiacov a už mu asi 2 týždne neprevaram a ani nekupujem dojcensku.

katulienocka999
25. okt 2022

@katches69 dobrého pol roka som používala dojcensku a ta sa neprevara..a keď som neskôr prevárala s kohútika tak do roka

patka06
25. okt 2022

Neprevárala som, do roka som dávala dojčenskú

mediana
25. okt 2022

@katulienocka999 tu ti napíšu že prevaraju aj tak, lebo je to plastová flasa a ta je smŕŕŕť 😄 @katches69 do roka tiež neprevarala som, používala dojcensku, potom z vodovodu

beata_k
25. okt 2022
beata_k
25. okt 2022

@katches69 Do roka.

svetlonos
25. okt 2022

@katches69
ja som kupila dvakrat dojcensku na cestach autom a potom som neprevarala uz vobec. Maleho som dlho kojila, takze ju dostal niekedy okolo siedmeho mesiaca. Je zdravy, nic mu nechyba 🙂

dominika1922
25. okt 2022

Baby mňa by len zaujímalo prečo niektoré neprevárate dojčenskú vodu? Nejde mi o to že je to v plastovej fľašy ale o to že to skladajú vonku na paletách, slnko na to praží.. ja by som si radšej tú vodu prevarila ale snažím sa pochopiť aj váš dôvod na to prečo neprevárate 🙂

tinka_1807
25. okt 2022

@katches69 Ja som prevarala asi cca do 4. Mesiaca. Ale používame do dnes dojčenskú. No ja v tom nejako moc nevidím zmysel. Od kedy si malý začal dávať všetko do úst (cca od 3.-4. mesiaca) tka nachytal toľko baktérií v tých hračkach, že mi prišlo od veci prevarat vodu. Ďalšia vec, máme mestskú vodu, ktorá je ešte aj chlórovaná, cize baktérie sú spálené. Zatiaľ sme nemali žiadne problémy, syn je zdravý a pekne sa vyvíja. 😌

erinka90
25. okt 2022

@katches69 na radu lekarky do pol roka, ani o den dlhsie :D dojcensku pije este stale. Ma 9m.

lienkka89
25. okt 2022

Asi do pol roka dieťaťa, odvtedy pije vodu z kohútika ako my. Dojčenskú len pri cestovaní a keď si nie som istá zdrojom vody

mediana
25. okt 2022

@dominika1922 mňa zaujíma že keď prevaras, načo kupuješ dojcensku a neprevaris rovno tu z vodovodu

dominika1922
25. okt 2022

@mediana ja ju nekupujem. Moja švagriná áno a preto aj táto otázka na vás čo neprevárate že prečo. Až máš pre mňa odpoveď tak ju môžeš napísať. Ja si totiž myslím že tá voda nie je o nič zdravšia. Ale každý má nejaký názor

mediana
25. okt 2022

@dominika1922 ja z pohodlnosti, bolo mi lepšie kúpiť a hneď použiť ako prevarat vodu z kohútika. Vyššie je aj článok, o mikroplastoch v materskom mlieku a neviem co ešte, tak isto tie plasty dieta dostane keď pije minerálky, džúsy a kadečo v neskorsom veku, tak asi to smrtelne nebude, ani inak zavadne, dúfam ze chápeš, čo myslím, nechce sa mi to hráč rozpisovať 😃