Ako dlho ste dávali ten istý príkrm po sebe?

22. nov 2021

Čaute mamky, ked sme skúsili uz všetku základnú zeleninku, davala som len 2 dni nie 3...(nič jej nebolo, raz sa vychádzala ale to preto, že ja som zjedla tortu kde boli arašídy a arasidove maslo) uz ideme na mäsko a zas jej mam robiť to isté 2 ci 3x po sebe, nie, nie ? Ci? Ze napr ked dnes jej urobím cuketu, mrkvu a mäsko tak zajtra môžem zemiak, kaleráb a mäsko ci nie?

hipuska
22. nov 2021

Jedlo nemusíš dávať to isté po sebe. Ale, nový druh zavádzať po 3 dňoch. Tj. ak zavedies mäso, tak 3 dni nedáš nič nové, ale jedlo môže byť iné v . Mäso+ čo všetko už máš zavedené......mäso+mrkva alebo mäso+zemiak, alebo maso+ dačo+dačo.....alebo aj bezmasovy prirkm.

Treba fakt počkať tie.3 dni. Aby si presne vedela reakciu na nový druh potraviny. Ono, tie deti nemajú veľa moznosti a defakto sa ti bude zdať, že jedia to iste-bez soli a bez chuti. Ale, na všetko majú čas a im to dajak nevadí. Pre nich už samotná chuť jedla je niečo nové

hadecka39
22. nov 2021

Kľudne to môžeš spraviť tak, ako si písala. Nová potravina je to mäsko a už je podľa mňa jedno v akej kombinácií ho budeš dávať, keďže tie jednotlivé druhy zeleninky už má zavedené.