Ako dieťa naučiť cucať?

12. dec 2023

Asi si poviete blbá otázka 😃 ale náš syn má 1,5 roka a nevie sa napiť cez slamku a ani tie ovocné kapsičky necuca proste si to nechá do úst vytláčať 😃 ukazovali sme mu ako na to, my sme pili cez slamku aj cucali kapsičku, fúkalo cez slamku do vody a nič ....
ide mi o to že chcem aby prestal piť vonku cez fľašu s cumlom ( z pohára sa vie napiť ale ten vonku na prechádzke nemáme so sebou preto chcem aby sa naučil z fľaše so slamkou ) a čo sa týka kapsiciek tak by mi pomohlo keď mu ju dám aby sa sám najedol keďže o chvíľu privítame na svet druhé bábo.

tanyan
12. dec 2023

A keď má fľašu z cumľom, tak z nej voľne tečie alebo musí ťahať?
Neskúšali ste tie malé fľašky so sosákom?

anavixy
12. dec 2023

Pride na to sam, moja to tiez dlho nevedela, naucila sa… nikdy som jej to neukazovala ani nic take. Kup si na kapsicku silikonovy nadstavec ktory nedovoli kapsicku len tak vytlacit rukou a nechaj nech sa s tym hra, skusa. Je to naozaj pomoc ked to uz zvladnu sami 🙂

kacena4
12. dec 2023

skuste dat gulate lizatko deti ho cuckaju a naucia sa sat

euka210
12. dec 2023

Flasku od Jupiku so sosacikom.

autor
12. dec 2023

@anavixy to som skúšala a vždy ten nadstavec nejak odpojil a akurát bol bordel :D
@euka210 skúšala som a nič nezázujem ponúkal tým mňa :D
@kacena4 to by som mohla skúsiť dakujem

anavixy
12. dec 2023

A bol dobre nastrceny lebo ten co sme mali my sa dost tazko daval tak aby riadne zapadol a sole este tazsie 🤔 no chce to cas hlavne…

autor
12. dec 2023

@anavixy ano dvakrát to dokonca manžel dával fakt silovo a proste ... :D nechápali sme tiež :D