Ako často varíte vašim detičkám polievky?

lisacka1
10. apr 2024

Ahojte ako často varíte vašim bábätkam polievky ?

alzbeta311
10. apr 2024

Každý den maju polievku, varim vacsinou na 2 dni , takze pondelok navarim, utorok sa doje, stredu navarim atd ...

alickapusinka
10. apr 2024

polievka je základ .

kleopatra114
10. apr 2024

Malokedy , vacsia zje iba vývar ( v škole polievky statočne ignoruje) , menšia zje viac druhov ( tá si dá v školke ). Ja polievky jem malokedy -zvacsa na nejakej turistike, na vyletoch , ..

xeonela
10. apr 2024

tak ja ked spravim polievku ze aby bola ako zaklad tak potom ma problem dojest druhe

xxemma
10. apr 2024

Kazdy den, ma rada vsetky.

pralinka86
10. apr 2024

Kazdy den je polievka, ale vari sa ako kedy, podla potreby .. u nas je to sposob ako dostat tekutiny a zeleninu do deti. Aj ked teda vymyslaju, ale aspon cosi nech zjedia. Este su mali, takze maju polievku pred spankom a druhé po zobudeni. A mne by teda chybala polievka, ak by nebola. Hocijaka, je kopec rychlych polhodinových

katusstek
10. apr 2024

Každý deň máme polievku, väčšinou vyjde tak na dva dni a zas ďalšia. Decká ľúbia polievky a ja tiež, takže často...

deedol
10. apr 2024

Pytas sa na babatka. O akom veku sa bavime? 🙂

queen_mary
10. apr 2024

Tak do 4 rokov sme mali polievku stale. Teraz uz len cez vikendy 😀

andrea78
10. apr 2024

@lisacka1 kym boli babatka kazdy den

michaela789
10. apr 2024

Polievku jedia každý deň, ale varím na dva dni.

princess59
10. apr 2024

Každý deň máme polievku, vždy sa snažím aby bola aj keď sme.mimo domu. Ako moja mama hovorí teplé do brucha je základ. 👌👌 Varím ju vždy na dva dni, a v mrazáku mám zmrazený čistý vývar. Keď nestíham len prehrejem a pridám nejakú mäkšiu zeleninu a cestovinu, halušky alebo vajíčko. Za 15-20 minút je hotovo

petamich
10. apr 2024

ked bol mensi tak kazdy den bola polievka - dal si ju pred obednym spankom, druhe jedlo potom po spanku 🙂 nas ma dodnes polievky velmi rad, takze varime casto

majlo1234
10. apr 2024

@alickapusinka akoby som mojho otca pocula😄

Ja uz nemam babatko, ale rozhodne nemame kazdy den polievku, ani sme nikdy nemali. V lete iba vynimocne, skor v zime, preferujeme kremove. Varim vzdy na dva tri dni, ked uz varim