ahojte mamicky.Ako casto papaju vase deticky priebehu dna a co take papaju,,take pol rocne babetka? mi sme na umelom mliecku uz od narodenia tak uz papame aj prikrmy. poradte mi neaku tu postupnost papania.
No nas ma 8 mesiacov uz... my mame rano len cajik (mlieko nechce), o 09:30 ma ovocnu vyzivu alebo teda ovocie mixovane, 10:30 mlieko a ide spinkat... spi do 13:30 a spapa obed - zeleninovy alebo zeleninkovo/mäskovy prikrm, zapije to vodickou.... o 16:00 ma olovrant (kusky jablcka, kukucervy, par lyziciek jogurtu), 16:30 flasa mlieka a spanok pol hodka... 18:00 kasa 19:30 flasa s mlieckom a spanok... 23:00 dalsia flasa z mlieckom... a este raz v noci... to je uplne indi vindy... Mliecka z flase pije 70-120 na jeden raz, viacej nechce...
mame 11 mesiacov: rano mlieko, desiata ovocie (niekedy vynechame lebo chodi skoro spat uz okolo 9-10), po zobudeni hned obed, pred odchodom na prechadzku jogurt, vecera kasa alebo pecivo, pred spanim flasa mlieka, v noci zvycajne caj alebo mlieko, nie viac ako 3dcl za noc
my mame 10 mesiacov. rano mliecko, okolo 9 30 ovocie, potom okolo 11 30 a 12 00 h mliecko alebo len cajik,alebo piskotu, medzi 13 00 a 13 30 obed, zeleninovo maskovy prikrm. okolo 15 00 jablcko, alebo piskotku alebo roztek, okolo 17 00 mliecna kasa a 18 30 mliecko. cez den ju zvyknem este kojit, ked sa mi zda, ze malo zjedla, alebo ked si pyta...... 🙂
ahoj,no my máme ráno mliečko,potom okolo 10.00 výživu či ovocie,potom na obed okolo medzi 12 a 13.00 zeleninku,polievočku.potom znovu mliečko okolo 15.00...potom na večer okolo 17.00 kašičku no a po kúpaní vždy mleičko...