Ahojte mamičky potrebujem poradiť. Začali sme dávať pred týždňom príkrmy, synček má 6,5 mesiaca. Doteraz bol plne dojčení, takže mi kakal raz za 7 až 10 dni. Začali sme s príkrmami 3 dni zemiak, ďalšie 2 dni mrkva. Po piatich dňoch sa vykakal, mál ale dosť tuhé hovienlko a bolelo ho bruško. Vynechala som teda mrkvu, vraj zapeká a nahradila som ju cuketou. Odvtedy sa ale ešte nevykakal, sú to 3 dni. Máte niektorá stým skúsenosti, malo by bábetko kakať každý deň, upraví sa to? Sú sviatky a neviem zavolať pediatričke a nechcem robiť paniku a letieť do nemocnice. za každú radu ďakujem.
Moj syn mal po zevedeni príkrmov zapchu, ale rekord bol 4 dni, co nekakal. My sme ale prechadzali z kakacieho rezimu 2x denne, ked bol plne dojceny 😀 Tiez mala stolica tuhu konzistenciu, vynechali sme teda mrkvu a ryzovu kasu, zaviedli probiotika a odvar z ovsených vlociek. O dost sa to upravilo, ked sme zaviedli ovocie - hlavne jablka a slivkove pyre, velmi dobry je aj slivkovy napoj od Hipp - riedila som s vodou.