Chcem sa iba informovať co dávate detickam papat ako často...
Koľko ML mliečka dávate
A ako časti Vám budia v noci
Podotýkam moj je na UM a ma 4 mesiace
Moja ma skoro 5 mesiacov, budi sa v noci raz. Papa kazde 4 hodiny, 150 ml. V noci sa zobudi po 7-8 hodinach a vtedy zje 180 ml. Zacali sme aj s prikrmami (cukina, tekvica, batat, patizon, ...)a to uz papa mliecka menej. Tiez je na umelom.
@majka9094 Moja isla presne podla davkovania na obale - pije Nutrilon... v 4,5-5mesiaci to bolo 5x denne po 180ml vody plus prasok.. najedla sa po kupsni cca okolo 7 vecer a vydrzala do 3 rano dakedy aj 5-6 rano.. ale vzdy to vyslo na 5 jedal.. teraz po 5.mesiaci sme zavali zelenino masove prikrmovanie a namiesto obedneho mlieka ma prikrm.. naje sa ho tolko ze mliecko uz nepyta 🙂
Dobrý deň, rada bych sa zpytala od akého masiaca papať špenát? Dakujem
@ivuska8585 moja dcérka mala na špenát reakciu, vysypala sa. Koľko má to tvoje malé?
@majka9094 ahoj, naše dvojičky na UM v tom čase cez deň papali cca 120 ml cca každé 3 hodiny. Naposledy sa napapali večer o 8, potom sa budili až cca o 2 v noci, a potom zas každé 3 hodiny. Keď už mali ukončený 4. mesiac, začala som prikrmy, ale len také ochutnávky, cca 50 ml a k tomu pili ešte UM