Aké zásobníky na jedlo mám kúpiť?

seemani
7. jan 2014

Prosím vás, aké zásobníky na jedlo mám kúpiť? Musia to byť špeciálne pre bábätko, ako sú via poháriky alebo môžem kúpiť aj nejaké plastové nádobky do mrazničky? Chcela by som pripraviť a zamraziť. Len neviem do čoho. Minule som mrazila brokolicu s karfiolom ale to som dala len do sáčku..

bajana
7. jan 2014

a nie je to jedno? v com su tie specialne pre babatko ine ako obycajne? umelina ako umelina, nie?

zutera
7. jan 2014

Já jsem si zasobnicky od Avetu.Byli dražší, ale jsou perfektní. Malá má 1,5 roku a pořád je využívame, třeba když jdeme ven, tak jí do toho nakrájím jablíčka, nebo dám piškotky.Jinak mrazila jsem i v sáčku. Tech teglicku mám 5 a úplně stačí 🙂

zuzik307
7. jan 2014

@seemani nemali by obsahovat bisfenol A /BPA/...ja mam tieto: http://shop.babetkovo.sk/index.php/pre-zabavnej... 😉

lorela
7. jan 2014

@seemani Áno, nemali by obsahovať Bisfenol A a aby si potraviny zachovali svoju čerstvosť a nezávadnosť - s hermetickým uzatváraním. Dnes sa už také predávajú nielen pre detičky ale bežne medzi ostatnými plastovými potravinovými nádobami sa dajú vybrať aj takéto - zdravotne nezávadné. Vo veľkostiach od výmyslu sveta, vhodné na uskladnenie do chladničky, mrazničky, aj do mikrovlnky (čo pre malý detičky nie je 2x šťastný spôsob ohrevu).