Veľmi sa mi dizajnovo páčia a aj ten tanierik, ktorý udržiava jedlo teplé sa mi zdá dobrý, len neviem či to nie je len pekné na pohľad...
@jurka83 no my sme neboli spokojni, mali sme sice ten hordaci hrncek (o nicom, isiel do kosa) a tanierik je podla mna zbytocnost, a je dost maly na moj vkus.. mne sa najviac osvedcili klasicke misky + pre malu mam sadu avent tanierov...
No o tom by som mohla písať, čo všetko som nakúpila a stálo to za nič. Časom som pochopila, že čím jednoduchší dizajn, tým menej komplikácií. Mne sa osvedčili tanieriky v tvare "slonej nohy" na spodku široký, lebo som mala istotu, že mu ho malá neprevráti, keď aj kopne do tácky. Prvý som kúpila v ikei a používam ho stále. Som ale spokojná aj s jedálenským setom od mebby, ktorý som kúpila v alltoys. Tento má aj pokrievku, podložku a príbor.
@jurka83 len dizajnova vec, mali sme kadeco, pouzili sme flasku, ale taka naprd nebola ziadna ina ...ten termotanierik je inak neprakticky dost o lyzicke a "vidlicke" ani nehovorim,,, joj, ale lubilo sa mi to, kym som nezistila ze toto asi nie 😀