Aké máte skúsenosti s LOVI pohárikom 360?

svetlankat
4. máj 2011

Ahojte potrebovala by som info o tom, či Vám tento pohárik tečie, alebo nie. Kúpili sme nový pohárik Lovi 360, je to taký bez sosáčika. Keď ho obrátim hore dnom, tak nám z neho kvapká, ale na obale píšu, že je netečúci.Poradte či náhodou nemáme chybný pohárik.

evinkal
5. máj 2011

@svetlankat Ahoj,my sme ho tiež mali,a tiekol nám,Saška bola z toho nervozna,tak ho ani nepoužívame.Kúpila som iný v lekárni a ten je dobrý.Má aj sosáčik,a Sašenke vyhovuje,

emanka
7. máj 2011

@svetlankat my sme ho mali a netiekol nám. Ale malá nevedela z neho piť, tak som ho dala kámoške.

8808
7. máj 2011

ja mam taku skusenost s Aventom, tecie aj ked nema a mala z neho aj tak pit nechce.. 😨

fialkaa
8. máj 2011

ahoj, my ten poharik mame, ale "o cislo" mensi, ten zeleno-oranzovy. mne tecie len, ked ho zle zlozim. ked ho naplnis vodou, musis otriast vodu z tych vonkajsich casti, potom by uz nemal tiect. aspon ja to tak robim: naplnim vodou, poriadne zavriem, vytrasiem vodu a potom mi uz netecie. ak ti aj tak tecie, isla by som ho reklamovat. vsak nebol lacny.

bobocka
8. máj 2011

tiez ho mame a netecie.teda resp tecie a zovsadial. 😀 ja neviem ci ho mame dobre zalozeny alebo nie,no proste kazdy jeden ten maly otvor po obvode je odkryty 😅 v podstate je to takmer to iste ako klasicky pohar.maly ho trosku viac nahne a je cely obliaty 😅 .ked vsak dame ten vrchnak ,tak netecie a asi tym oni myslia,ze je netecuci.zatial pouzivane chicco so slamkou http://www.stambre.sk/?lg=1&cat=27&pg_page=4&pg... a tento avent len obcas.

butrus
9. máj 2011

ahojte, aj my sem mali tento poharik, tiez zacal po nejakom case tiect, a tak vzdy, ked som prisroubovala tu vrchnu cast, tak som popritlacala to biele tesnenie k pohariku a pomohlo, ale menila som na nom to biele tesnenie asi tri krat, da sa to samostane kupit, a vzdy po vymene prestal tiect, takze to bude asi tym tesnenim.

henulienka
9. máj 2011

Síce Lovi pohárik nemáme, ale nám sa osvedčil úplne obyčajný z Tesca s gumovým sosáčikom 🙂 Nič netečie a dcérka sa z neho krásne naučila piť, od siedmich mesiacov už fľašku na čajík ani nepoužívame.

eliska22
9. máj 2011

my sme ho tiež malej kúpili, ale od novoty tečie, tak ho nepoužívame 😠 už nikdy viac 😝