Aké kvalitné kakao kupujete vhodne pre deti?

1. nov 2022

Ahojte moj syn doteraz pil čisté mlieko. Zo skolky prisiel že chce kakavko. Prosím aké kvalitné kakao kupujete vhodne pre deti ?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka175
1. nov 2022

ako kvalitné je označované toto, ale neviem, nemám s ním skúsenosť https://slowlandia.com/produkt/cacauco-200g/ .My kupujeme toto, ale deti kakao neľúbia, pijem ho ja 🙂 https://www.mojadm.sk/dmbio-kakaovy-napoj-v-pra...

pribinak
1. nov 2022

Kupujem Granko Exclusive. Je chutne.

lenkakravcova
1. nov 2022

Z Kaufland, tejto značky a balenia (len toto je horúca čokoláda na obrázku). Je to Bio, fair trade. Prakvapiva je cena, ktorá je takmer rovnaká ako u nebio a nefair trade. A je ozaj kvalitné. Majú z neho horúcu čokoládu (tá má samizrejme najmenej kakaa, kedze je to už zmes - to je to na obrázku), kakao na varenie, kakao do mlieka.

hederamonstera
1. nov 2022

Kvalitne kakao a granko?🙈 boze zeny

pribinak
1. nov 2022

@hederamonstera áno, mňam 😋😋😋

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amonet
1. nov 2022

granko nie je kvalitne kakao🤦‍♀️🤦‍♀️

pozri kakawco+

veselo_neveselo
1. nov 2022

Ja by som len obyc kakao, ziadnu zmes a dosladit kolko treba. Vsetko ostatne je hrozne sladke. A sanca je, ze aj to kakavko mu chuti len preto ze je sladke.

kabba
1. nov 2022

Kupujem ciste kakao od kakaw co+ a dosladim medom, kokosovym cukrom podla chuti 🙂

barbora0308
1. nov 2022

@hederamonstera 😅 mne sam detsky gastro lekar povedal, ze ked pride rad na kakao, tak ziadne granko, lebo to s kakaom nema nic spolocne.

hederamonstera
1. nov 2022

@pribinak vsak ja ho tiez lubim, je to ako sladkost. Ale s kvalitnym kakaom to nema nic.
Este je teda otazka ci sa autorka pyta na kakao ako kakaovy prasok alebo kakaovy drink

Ja kupujem toto. Lyzicka medu a kvalitne mlieko, popripade rastlinne mlieko (nech sa vstrebe zelezo z kakaa, kedze vapnik z krav.mlieka tomu brani)

romanapb
1. nov 2022

@lenkakravcova ešte som si ho v kauflande nevšimla, pri čom ho prosím majú 🙂

lenkakravcova
1. nov 2022

@romanapb Majú ho pri kávach - aspoň u nás. 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
romanapb
1. nov 2022

@lenkakravcova ďakujem ,musím to teda pohľadať 🙂

lenkakravcova
1. nov 2022

@romanapb Takto potom vyzerá kakao do varenia od nich 🙂 našla som obr. na internete, tak posielam aj ten.
Tú čokoládu, čo som posielala obr. vyššie ja varím v hrnci s mliekom (mlieko zovrie a potom vmiešam pohár s rozmiešaným práškom v troche mlieka), pridám trochu cukru a je úplne úžasná 😀
Inú, čo mi chutila, Milku 1000g, už na Slovensku nepredávajú, tak teraz ideme na tejto.

natalala
1. nov 2022

Podla mna hocijake okrem granka 🙈 ked zohrejes mlieko a das obycajne tmave kakao plus trochu medu 🙂 ale my kupujeme (na pecenie, lebo mala mi nechce pit nic sladke) taketo obyc z dmky.

viestta
1. nov 2022

Lyžičku holandského kakaa vymiesat s lyžičkou cukru, zaliať troškou mlieka, vymiesat kašičku, do liať horúcim mliekom. Žiadna veda a kakavko ako od babicky

mamusa123456789
1. nov 2022

@hederamonstera prikláňam sa k tvojmu názoru... Jeden z najväčších bordelov a ani to nechuti ako kakao... Fuj... Hnus

mamusa123456789
1. nov 2022

@viestta presne tak mňam, mňam