ahojte kocky,nas syn uz ma 2,5roka,doteraz sme kupovali nutrilon,ale uz mu zachutilo kravske mliecko,ake je prenho najvhodnejsie? ak trvanlive,tak radsej plnotucne,alebo polotucne?(alebo radsej cerstve napr. ak by som mala moznost z automatu?) dakujem
Deti by mali piť plnotučné, potrebujú tuky.A vyber radšej tie s krátkou trvanlivosťou, napr Tatranské. Trvanlivé mlieko je ochudobnené o cenné látky vysokým zahriatím.
čerstve plnotučne 🙂
ak mu kravske mlieko nebude vadit, tak plnotucne. my sme skusali uz z nutrilonu prejst na kravske, ale museli sme sa vratit na nutrilon, lebo kravske sme sposobovalo synovi zapchu. doktorka poradila naspat nutrilon. vyskusajte a uvidite.
urcite najlepsie je z automatu ale to musis prevarat, ja automat nemam poblizku tak kupujem to 12dnove pripadne 5 dnove polotucne....nazory su rozne. Dr. Bukovsky odporuca nizkotucne, iny lekar plnotucne.....tie umele mlieka su aj tak robene z odtucneneho mlieka
je najlepšie čerstvé priamo od niekoho kto má kravy ked nie to tak z autoomalu alebo to v sáčku čo je to má myslím zo 3 dni trvanlivosť..... krabicove nie to je bordel.... ale z nízkotučného by nebol žiadny osoh aj ked su UM z nizkotučného tie tuky nahradia niakymi inými tukmi....
vela deticiek ma problem s plnotucnym, takze ak tvoje nema, tak to, ale inak staci polotucne. A samozrejme cerstve, nie trvanlive.
Ahoj. No z tychto moznosti je jednoznacne najlepsie mlieko z automatu, ale najprv ho prevar. Deti by nemali pit odtucnene mlieko. Ani trvanlive nie.