Ahojte mamičky, chcela by som sa vás opýtať aké jorusty dávate 10 mesačným bábätkam?
biely..Zvolensky, Hollandia, gazdovsky..aby tam nebol v zložení modifikovaný škrob
@ivanak49 Biely zvolensky a hollandia
Od zaciatku biely banovecky, zachvilu bude mat tri roky a iny nezje 😂
@ivanak49 moj maly nechcel čistý jogurt miešali som mu doňho domácu vyzivu , sabi jogurty, Zvolenský, sabinacik, pribinacik vanilkové .... no na začiatku smotanové tvarohovým som sa vyhýbala
Hollandia, ovčí alebo kozí od kozieho vŕšku, ale častejšie robím domáci jogurt v jogurtovači z Hollandia jogurtu a čerstvého farmárskeho mlieka. Ten chutí najviac 🙂
od začiatku dávame Bánovecký biely alebo Zvolenský biely, ide mať 3 roky a stále sú obľúbené. Ale samozrejme Pribináčikom nepohrdne 😀
Hollandia
No lebo doktorka nám zakázala dávať smotanové a tvarohové ideme práve do 10 mesiaca lenže nízko tučný jogurt co som asi jedine zloženie nasla bol jaro no skúsila som jej dat kostici č iako sa vola ten jogurt tak ten zjedla hneď no všetky jogurty sú smotanové takže v tom mam dosť dilemu
Sestra si napríklad kúpila aj vlastný jogurtovať a sama robila jogurty malej aj sebe, je to lacnejšie a oveľa zdravšie aj podľa mna a môžeš si tam namiešať čo chceš 🙂 Ona má osobne ten Klarstein Gaia ale tu sa dá o tom prečítať viac https://necenzurovane.sk/jogurtovace/ a je to super vec podľa mna 🙂