moj malý pije mlieko len materske a to,ked ide spinkat aj na obed a vecer...a potom nad ranom...mam mu este davat do flase??? a co este ine?? kupujem HIPP napoje
v jednom roku som dcere davala pit len cistu vodu a kojim doteraz. Prednedavnom som zaradila aj dzusiky riedene vodou. ale nie pravidelne, iba sem tam a takisto aj cajik - ovocny detsky a trosku jej ho prisladim ovocnym cukrom. ale v roku pila len vodu, moje mlieko a bylinkovy detsky caj - nesladeny. 😀
my davame sunar rano zmiesany s cerealnou kasou a 2x vecer pred spanim...okrem toho pije pocas dna bylinkovy caj Leros, do ktoreho pridavame trosku (asi tak 20ml) napoju hipp alebo hami (slivkovy, hruskovy, marhulovy...)...teply cajik je fajn hlavne teraz v chladnom pocasi...flasku s cajom ma len 1 denne, pocas zvysku dna pije potom bud cistu vodu (lucku) alebo opat zmiesanu s troskou napoja tak isto ako pri caji...
mne pije rano Nutrilon od 1. roka a tiez vecer pred spanim. Pocas dna cistu vodu alebo nesladene detske caje.
MM+čajíky
v roku zasadne cistu vodu, nesladeny caj a Sunar 😉
teraz v 28 mesiacoch stale Sunar, prevazne cistu vodu, maly ju ma rad a sam si ju pyta....
sem tam mineralku alebo vynimocne riedeny dzus, kedze ich kupujeme malo...
a ked je chory, tak caj s medom a citronom
my v roku len materske mliecko 😵 a vodu 🙂
Moj maly pije vylucne materske mlieko a to po obede, v noci podla toho kolkokrat sa zobudi a rano. Cez den okrem MM pije prevarenu dojcensku vodu. Ziadne caje ani dzusy ani stavy. Rozmyslam, ze zacnem prevarat uz len pitnu vodu ale este uvidim, kedy s tym zacnem. 😉
umele mlieko tesne pred spanim a neprevarenu cistu vodu z vodovodu pocas celeho dna.
ziadne dzusiky, stavy, ani riedene ani neriedene.
moja pije rano a vecer pred spanim bebu3 a cez den bud vodu alebo nesladene detske caje. A vodu davame uz od 9 mesiaca neprevarenu nakolko mi dr povedala ze prevaranie je zbytocne 😉
moj maly ma rad okrem mlieka 100% jablkovy dzus, kupujem ho v tescu alebo bille. rychlo ale zkysne,hlavne v teple,preto viem ze je dobry,teda bez konzervantov.
my pijeme iba granulovane cajiky Hipp
voda, sem tam ten jupik watter
voda, caj s javorovym sirupom, lebo je tam mrte vitaminov
No,moja nala bude mat este len devat mesiacov,ale pije mi odzaciatku,teda okrem UM,len cistu vodu.cajik ani nic sladene-ako hipp stavu a pod.mi nechcela a nechce.Vodu uz davam z vodovodu ,prevarenu-posledny mesiac.
v lete som davala malemu len cistu vodu,teraz ked je chladno teply nesladeny cajik
okrem mlieka cistu vodu 😉
dcerka pila(pije) džúsy,kojenecku vodu(už neprevarenú),čajík 😉 a samozrejme mliečko ale od roka už krabičkové 😉