Aké cestoviny pre osemmesačné bábätko?

pitworka
15. máj 2014

bezvaječné, ale aké? príp. značku

edvelyn
15. máj 2014

Bezvajecne a asi je jedno ake.aby sa dobre jedli.kludne aj spagety ked ich pokrajas 😉

janulkam21
15. máj 2014

A co davate ktym cestovinam ja som uz zufala co mam davat malej...

tichanska1
15. máj 2014

Ja som kúpila tie detské bezvaječné z Lidla, okolo 80 centov stojí balík a majú tvar dinosaurov.

olivka26
15. máj 2014

ja som vcera skusila dat kuskus,celkom chutil,mame 7,5mes.,k tomu som urobila tekvicku-taky privarok riedsi a k tomu ten kuskus a bolo to celkom chutne

esterba
15. máj 2014

Celozrnne, nech si zvyka 🙂 @janulkam21 davam ich len tak uvarene do popucenej parenej zeleniny (hocijakej: mrkva, hrasok, kukurica, spargla, zemiak, batat, ...), napr. dnes bude mat zitne vretena v cuketovom pyre (zlozenie: cuketa, zito, olivovy olej). Ma necelych 9 mes a recepty ma v pazi 😀 co zje, to zje.

jananinka
15. máj 2014

Ja som kupovavala bezvajecne pismenka, boli malicke, dobre sa im to jedlo a nemusela som krajat velke cestoviny. 😉

stefka33
15. máj 2014

Asi písmenká najskôr. Celozrnné cestoviny sú nevhodné do 10 rokov. @esterba link pre teba http://najmama.aktuality.sk/clanok/224852/celoz...

simca06022011
15. máj 2014

Inak plasmon vyraba cestoviny pre deti (ja som ich kupovala online), rozne tvary a male velkosti... a s cim? Ked si neviete dat rady tak pozrite na vyzivy.. mne to pomohlo v mixovani domacich veci 🙂) kludne s maskom a omackou, maskom a zeleninou... aj ovocim... aj hocicim 🙂

janka_mamka
15. máj 2014

my sme davali take písmenka lubi to velmi doteraz, neskor aj väčšie, kludne do polievočky pridat alebo môj malý lubi velmi s vajičkom , kludne možes skusit ved uvidis či mu bude chutit 🙂
inak ak chcete aj značku ja som davla z Lidla volaju sa DINO a verte či nie ani neviem či su bezvaječne alebo ake, bože ved tomu malemu sa nič nestane 🙂 inak aj take nitovky ako špagety tiež dobre s tvarohom ak bude papat,moj to nechce ani za svet 🙂

ichbinich
15. máj 2014

Ak to budes mixovat, tak je tvar suma fuk 😉 😀
Inak hociktore male: pismenka, hviezdiky, gulicky, mini rezance,...
Alebo potom vacsie, co si bude moct drzat sam: fussili, penne rigate a pod.

Recepty: co ta napadne. Priloha k zelenine, k masku, s omackou z pomixovanej zeleniny,... Moze byt aj bolognese omacka s mletym cistym hovadzim masom a mrkvou,...

veriiii
15. máj 2014

ja som malej davala vajecne , uz od 7 mesiaca..take polievkove,male..nie je atopik, alergik -takze som sa nebala..a co sa tyka celozrnnosti, davnejsie to bolo v reflexe, dr hovorila,ze male deti nemaju jest celozrnne este, zbytocne im to drazdi zazivanie..neviem do akeho veku, tipujem 3 roky, cize aj spaldova muka nie je este vhodna.vyslovene a teraz to bude proti zasadam "zdraveho"stravovania,ale preferovat bielu muku..

moni244
15. máj 2014

ja som kupovala a aj doteraz kupujem v lidli malé kolienka, netuším či sú bezvaječné, ale moja ich miluje a dávala som zo zeleninou rozmixovanou, teraz už je to čo my

orieska325
15. máj 2014

ja davam tzv tarhonu bezvajecnu teraz uz davam aj vajecne cestoviny...maly ich miluje so spenatom a syrom.

mimik79
15. máj 2014

my sme davali najcastejsie bezvajecne muslicky tie malinke z jednoty, domakkucka sa uvarili, teraz tiez aj kolienka z Lidla aj dinosauriky z Lidla, vsetko to je bezvajecne, na vajecne ma cas po roku

fopka
15. máj 2014

my sme zacinali v tom obdobi tou drobnou - jemnou... pismenka bezvajecne (z jednoty). najprv som mixovala, ale vznikol z toho dobry magľajz, tak som od toho upustila a riadne papal celu, ale dobre uvarenu. moj zboznuje napriklad domace fliacky, obcas urobim cesto riadne s celym vajickom, niekedy len so zltkom kedze este nemame rok. Ale beriem to tak, ze bielok v takom malom mnnozstve mu raz za cas neuskodi. Tych domacich sa nevie najest, mava ich doslova ako dezert za obedom, len odvarene, bez nicoho, pripadne omastene

nikolet_89
15. máj 2014

hociake to dieta je uz velke a moze jest vsetko...

annag121
31. máj 2014

my jedávame výhradne značku podravka, cestoviny sú skvelé a vyrábané z tvrdej pšenice, namiesto múky. Sú super. Deto preferujú najmä mušličky, motýliky a kolienka. Majú ich najradšej so syrom a kečupom, ale aj s omáčkami. Chystám sa vyskúšať na nich aj trojfarebné 🙂