Mamicky, ake caje robite detom? Nasa mala nechce nic, niekedy pocas jedla si da cistu vodu alebo sme skusili aj cistu hruskovou stavu, ale vzdy to je len par glgov. Teraz je chora, jest jej nechuti, a mam pocit, ze sa ani na prsnik tak casto nepyta. A to potrebujeme zufalo doplnit tekutiny :( skusili sme aj Nutrilon spravit riedky, proste nic.
@sapetka nechce, preto hladam nieco, co ma "chut"
@andromedea zvykne si. Len jej davaj stale vodu
A kolko ma mesiacov/rokov? U mojej to bol vzdy problem. Pije malo, tekutiny dostava ako kravske mlieko, polievku, ovocie. 1 pomaranc obsahuje 200ml vody, to Vela ludi nevie. Ja som sa vzdy utesovala ze od smadu ak mu rodicia ponukaju este ziadne dieta nezomrelo. Ak cika svetlo zlty moc je vsetko v poriadku, spozorniet treba ak dlhsie necika
@heidy222 mala ma 8 mesiacov. Aj to robime velke pokroky, zo zaciatku nic nechcela, teraz sa konecne naucila pit, len ta choroba nam to "pokazila", lebo je nervnejsia trosku. Aj ja sa utesujem tym, ze aspon kojim, ked uz nic ine. A ovocie, samozrejme, esteze to ma stavu, ako si napisala 🙂
@andromedea Ked kojis nemas sa coho bat. U Nas sa to casom upravilo po 1 Roku Ked zacala pit z pohara. Dovtedy Len materskej mlieko a ovocie a prezili sme. Teraz ma 4 roky a pije v zime Len 3 pohare denne plus ovocie, mne sa to tiez zda malo ale Staci, kazdy organizmus je iny.
Ahojte mam otazku .Vcera sme boli na ockivani (3mesacné babo)..A dostal nám horúčky, čo nás aj lekárka upozornila.Chcem sa opýtať, môžem mu mimo mlieka (beba senzitiv)dávať aj čajík?a koľko za deň??alebo radšej vodu?
@marcela862019 radsej vodu, je dolezite aby dieta nebolo dehydratovane co sa pri vyssich teplotach moze stat, skus mu davat kazdu hodinu niekolko lyziciek vody
@andromedea vodu